Хороскоп за днес 21 октомври-КОЗИРОГ Чудесна реализация, СКОРПИОН Професионална сполука –ОВЕН
Успешна реализация
Излишните спорове отнемат от енергията ви и вие добре го знаете. Твърде успешен ден за осъществяване на делови задачи и цели в бизнеса, но много напрегнат в отношенията със семейния партньор.

Въпреки опитите на хора от деловото пространство да попречат за разгръщането на успеха ви, никой няма да е в състояние да издигне преграда на пътя ви.

ТЕЛЕЦ
Проявете активност
Предложения, върху които ще мислите, наред с текущи задължения и отговорности. Във вашето обкръжение се очертават хора с негативни влияния, които ще се опитат да блокират сполуката ви при постигане на целите, но ще са недостатъчно ефективни, ако самите вие не им помогнете. Под израза „помощ” следва да се разбира мощни и активни действия по целите ви.
БЛИЗНАЦИ
Хубаво е да се владеете
Денят ви ще бъде претоварен, но за сметка на това пък ще ви донесе доста положителни емоции и ще ви остави обнадеждени. Успехът на Близнаците не подлежи на съмнение, но ще бъде прекъсван от амплитуди на застой, което ще предизвика у мнозина от зодията усещането, че сполуката им е твърде мъчителна. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви.
РАК
Не пропускайте добрите възможности
Избягвайте общуванията си с хора, които ви дразнят с погрешните си и съзнателно изкривени съвети. Добрите показатели за вашата реализация в петък обхващат деловия сектор, финансовата сфера и контактите. Нервността у повечето Раци е засилена, а ако представителите на знака не я потиснат, ще е много трудно да действате градивно и да постигнете добри резултати по целите си.
ЛЪВ
Проявете активност и бъдете коректни
Изключително добри позиции и представяне в деловите среди. Вашият ден разкрива много добри възможности за силна реализация на цели от личен и професионален характер. Липсата на сполука ще изненада само Лъвовете, които не са търпеливи, прибързват и демонстрират агресивно поведение. Коректните и активните постигат чудесни резултати.
ДЕВА
Твърде успешен ден
Подготвяте се за нещо голямо в професионален план. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Късметът на всички Деви е изразителен. Финансовата ви сполука е гарантира.
ВЕЗНИ
Подчертана активност
Много от вас ще се заемат с нова доходна дейност. Постарайте се да не разочаровате поне себе си. Социалната активност е характерна за Везните в петък, а това винаги се свързва с успех и желани постижения. През този ден значителната ви изява е в делови план. много ярки са печелившите ви възможности. Денят ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.
СКОРПИОН
Професионална сполука
Ограничете ангажиментите си до минимум, избягвайте да се обвързвате и с чужди задължения. Делово успешен и ползотворен, петък предоставя доста добри условия за реализация на деловите цели и за финансови постижения. По отношение осъществяването на нови идеи или за поемане на допълнителни професионални задачи, ситуацията е по-различна. Тук възникват пречки.


СТРЕЛЕЦ
Избягвайте конфликти
Възникващите недоразумения няма да развалят настроението ви днес. Ярко напрегнат ден, през който Стрелците ще работят усилено за постигане на целите си, но едва ли ще надделеят неизгодните външни обстоятелства. Нямате право да влизате в кавги! Впрочем, никой не ви го забранява, но ползата от такива ще е нулева, за сметка на нарастващите вреди.
КОЗИРОГ
Чудесна реализация
Възникващите недоразумения няма да развалят настроението ви днес. Непоколебимо вървите към онова, което сте си набелязали. Козирозите ще са доволни от материалните си постижения си днес, които със сигурност ще са удовлетворителни. В не по-слаба светлина са отразени и контактите или преговорите, с каквито някои от зодията ще бъдат ангажирани. Не е изключено мнозина да сключат ново партньорство.

ВОДОЛЕЙ
Сблъсъци
Ще обърнете внимание на всичко, което в някаква степен ви засяга. Петък може да се определи като труден и неприятен, за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Избягвайте споровете в службата, защото може да прераснат до ярка агресивност, а това естествено не ви помага.Конкурентните борби следва да са чисти – без коварство.
РИБИ
Психически затормозени
Постарайте се да намерите повече време за почивка. Личните неудобства са характерни за Рибите в петък, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през деня ако избягвате конфликтите. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната ви изява. Става въпрос за смяна на работата.