Тези зодии ще съсипят живота ви, никога не се омъжвайте за тях!


Ако не искате да страдате цял живот, тогава е редно да изберете най-добрия възможен съпруг. Според астролозите е добре да се съобразите дори със зодиакалния му знак. 

вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмар. Споделихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Сега ще ви издадем кои зодии е добре да избегнете, ако не искате да съжалявате с какъв човек сте решили да споделите остатъка от живота си. Естествено, при всяко правило има изключения, но колко от вас са готови да рискуват с представител на някоя от тези зодии?

Стрелец

Определено това не е най-добрият кандидат за ваш парньор. Този знак е доста непостоянен и има склонност към флиртове с други жени. Звездите не го нареждат сред най-лоялните

Представителите на този знак, скоро след формализиране на връзката, могат а погледнат към противоположния пол. Да, и се женят неохотно. Стрелците са си женкари по природа, те обичат да си угаждат и да живеят според желанията си, мнението на партньора им не е толкова важно за тях, колкото тяхното собствено.

Стрелците може в последния момент да ви кажат, че отиват на приятелско парти и няма да имат дори угризения, че изведнъж хукват на някъде и ви оставят.

Планирането на съвместна почивка с представител на този нак също не е нещо лесно. Може да се откажат няколко часа, преди да трябва да се качите на самолета.

В семейния живот са непредсказуеми. Те мислят първо за себе си, а след това за нуждите на детето ви и вашите. Те първо ще отиват на футбол, а след това ще си поиграят с детето ви например.

Скорпион

Това е много темпераметен знак, който обича да плува в комплименти и внимание.


Присъствието на други жени около тях е често срещано. Те рядко остават верни на половинките си.

Представителите на този знак имат доста експлозивен нрав, енергично изясняват отношенията си с половинката си за всяка дреболия, която излиза от границите на нормалното, поне според тях.

Скорпионите са придирчиви и забелязват абсолютно всякакви детайли, а после гласно изразяват недоволството си.

Тези зодии са с много остър език и лесно могат да обидят някого.

Поне от тях може да разберете винаги какво мислят за вас, без да го маскират с мили думи.

Овен

Те определено не покриват стандартите за „съпруг-мечта”. Бракът с тях е труден и меко казано непредвидим. Овните държат всичко да се случва точно по начина, по който те искат и според тях е правилно. Всяко отклонение от това се превръща в скандал.

В брака с тези знаци трябва да забравите за собствените си интереси и да живеете с неговите. Всички покупки и решения в тази връзка, ще бъдат взимани от тях.

Те не са свикнали да правят компромиси с принципите си, дори и в името на любимия си човек.

Изборът на облекло, училище и бъдеща професия за детето ви също ще бъде направен от Овните. Наистина ли искате това?

Везни

Това са хора, които винаги претеглят всичко и трудно взимат решение, което буквално може да ви побърка. Везните претеглят всички положителни и отрицателни страни за каквото и да е – от покупката на микровълнова, та чак до самото ходене въобще до магазина.

Хората, които искат да имат отношения с тях трябва да имат огромно търпение.

Везните могат да се колебаят с месеци и в крайна сметка да не решат нищо. Това се отнася както за живота, така и за отношенията им.

Везните изключително трудно минават под венчилото.

Везните не са кой знае колко грижовни към половинките и децата си. Те са в собствените си мисли, далеч от реалността.

Все пак е редно да отбележим, че са много лоялна зодия./jenata.blitz.bg