Хороскоп за утре 15 октомври- КОЗИРОГ Стабилен материален успех, СТРЕЛЕЦ Добри възможности за реализация –


ОВЕН
Успех
Време е да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение. Шансовете ви за успех в тази насока днес са значителни.

Силно успешен ден, подчертаващ че днес Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ще се сблъскате и с проблеми, причинени от действията на коварна личност. Въпросният човек е колега или такъв, с когото работите заедно. Предстоят промени.

ТЕЛЕЦ
Проявете упоритост
Не показвайте враждебността си към инакомислещите. Покажете широтата на мисленето си и ги приемете, като всички останали. Вашата събота е напълно еднаква с тази на предходния зодиакален знак. Постигате забележителен успех в материалната сфера и осъществявате в пълнота фиксираното за деня. Няма да е лесно, защото и вие ще се сблъскате с лъжи и измами в обществените и деловите среди.

БЛИЗНАЦИ
Концентрирайте се!
Около вас има неща, които изискват по-задълбоченото ви внимание. Това е важно, що се касае до инвестициите, които смятате да направите Раздвояването, липсата на стремеж или съответно на желание за категорично насочване на енергията в едно направление, са пагубни за деловия ви успех. Необходимо е спешно да се разгърнете в сферите, свързани с реализацията на вашите цели в делови и личен план. Активирайте се!

РАК
Мобилизирайте се!
Без да чакате изненади, ще се погрижите сами за отдиха и развлеченията си днес. Не така ще стои въпроса пред занимаващите се с бизнес. Днес Раците са слабо организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират  налегналия ги мързел. Няма да постигнат добри резултати в реализацията си, ако продължат деловия си ден по този начин. Мобилизирайте се и бъдете сигурни, че възникнат ли проблеми, някой ще ви помогне.

ЛЪВ
Труден ден
Каквито и мисли да ви вълнуват, потиснете притесненията си, за да не ги подхранвате допълнително с енергията си. Голяма е вероятността събота да се окаже неуспешна за повечето Лъвове. Не ви липсват умения и сръчност за постигане на успех, но някой ― най-вероятно началник в службата ще пресече пътя на реализацията ви. Други от Лъвовете ще станат мишена на удари от конкуренти и противници.

ДЕВА
Успех и финансови постижения
Залавяйки се с реално постижими цели, си осигурявате напредък, без да залитате в излишни притеснения и да губите от енергията си. Разделени на две групи, представителите на Дева ще действат успешно по целите си. Едни от зодията ще имат много професионални задължения, докато други от знака са по-ангажирани с лични дела и партньорски контакти в бизнеса. Постиженията и справянето са валидни за всички.


ВЕЗНИ
Успешна реализация
За едни с повече, за други с по-малка лекота ще решавате финансовите си и бизнес – дела, ангажирайки вниманието си и с по-делнични задачи. Събота е успешна за Везните. Това определение засяга много аспекти във вашата изява през този ден. Налице е и една не особено приятна тенденция в професионално отношение. Говори за провал на плановете по служебен въпрос.

СКОРПИОН
Положително развитие
Доброто ви настроение ще кара хората около вас да се чувстват свободни и балансирани. Разширяването на вашите възможности е безусловната тенденция, която вече си пробива път и се разгръща със значително темпо. Сега всички Скорпиони са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация.

СТРЕЛЕЦ
Добри възможности за реализация
Неотложна задача ще ангажира вниманието и част от финансите ви. Този ден е с много възможности за печалби и няма съмнение, че повечето от Стрелците ще се насочат в съответната за такава цели сфера. По тази причина някои ще пренебрегнат определените за събота контакти, но не е редно да удължавате много времето до провеждането им.

КОЗИРОГ
Стабилен материален успех
Част от вас са заети с важни дела, които не са успели да приключат през изминалата седмица. През този ден представителите на Козирог ще реализират безпроблемно своите делови, финансови и материални цели. Притежавате силен късмет, който е гаранция, че възможностите ви не се изчерпват дотук. Започва етап, който ще отбележи началото на нов благоприятен цикъл.

ВОДОЛЕЙ
Владейте емоциите!
Мнозина от вас са във властта на мързеливо бездействие и единственото, което ги привлича е да останат целия ден в леглото. Днес емоционалното напрежение е повишено у мнозина от Водолеите. В тази връзка е твърде възможно някой да ви извади от трудно поддържаното вътрешно равновесие и да последва ярък конфликт. По принцип периодът на високото напрежение и проблемите вече е в своя край.

РИБИ
Необходима е голяма мобилност
Заобиколени сте от хора, които ви обичат и в чиято компания ще прекарате приятно времето си. Представителите на Риби не са застраховани от ядове през този ден, но по принцип събота е доста благоприятна за реализация на целите. За сигурност относно постиженията може да се облегнете само на бързите и навременни действия в сферата на отговорностите си. Мобилизирайте се!