Да имате връзка с жени от тези 9 зодии е истински кошмар!


Значението на зодиакалния знак влияе ли върху благополучието на любовните връзки и семейния живот? Разбира се! 

Освен това се оказа, че има жени, чиято зодия ги превръща в истински чудовища.

Сега  решихме да ви разкрием кои са деветте най-лоши половинки/съпруги според зодиака.

Жените от зодия Козирог
Със сигурност е трудно да се изгради романтична връзка с тези жени, тъй като те никога не влизат в прекалено близък контакт. Освен това те не разкриват чувства си и не проявяват загриженост. Но можете да разчитате на тях в много трудни житейски моменти. Но колко дълго съпругът ще оцелее с такава жена, която не иска да признае, че го обича? Отговорът остава неизвестен! Затова просто живейте рамо до рамо и мирно. Знайте поне, че жените от този зодиакален знак не правят излишни интриги, но и не правят компромиси. Невъзможно е да накараш такава жена да се подчинява, да се вслушва в себе си. Но все пак вярвайте, че ако истински я обичате и вярвате в чудеса, то може да разтопите студеното й сърце, което ще я накара и да се усмихва.

 

Жените от зодия Водолей 
Тези жени са бързи и импулсивни, но да имаш връзка с тях е като да ходиш през минно поле. В същото време те могат да бъдат много сладки и уязвими в ранните етапи на връзката си, но след сватбата те се променят драстично. Само за ден може да избълва претенции колкото за цяла година и за цяла армия. Знайте, че идеята за раздяла или развод с такава жена ще се окаже още по-голяма грешка, отколкото да се опитате да живеете заедно. Решите ли да я оставите ще изсипе целия Ад върху вас.

 

Жените от зодия Скорпион
Такива жени са много страстни, но често страстта замъглява главите им и вече не могат да се контролират. Те започват да унищожават всичко наоколо, спират да си вършат домакинските задачи и това е защото не чувстват, че са обичани и необходими. Ако половинката на тези жени не осъзнае, че те искат постоянно да получават цветя, бонбони и нежност, то може да си навлекат стрес и ядове за неопределено дълго време. Жените от този зодиакален знак са много ревниви и се държат собственически с всичко и всеки. Половинките им няма да могат да мръднат и метър преди да им докладват обстойно защо. Освен това всички в обкръжението им трябва да се примирят с постоянните смени на характера на тези жени. Само истински любящият човек ще намери сили да не се сблъска с такава жена.


Жените от зодия Рак 
Когато жена от тази зодия е сърдита и недоволна, то всички наоколо ще разберат. Тези жени много обичат семейните драми. Често съпругът не знае какво е направил толкова, че да обиди скъпоценната си половинка. Ревността на тези жени с пословична. Те подозират половинката си/съпруга си винаги и във всичко. Те често са нещастни и не признават, че се огъват. Изискват привързаност и пълно внимание. Ако жена ви престане да ви призовава десет пъти на ден да направите нещо, то това означава, че нещо във връзката ви е много зле.

Жените от зодия Овен 
Тези жени върви с много капризни. Когато са обвързани животът с тях става просто непредсказуем. Те често са непослушни и изискват да им бъде обърнато много внимание. Повишаването на гласа в къщата не си струва, в противен случай съпругата бързо ще намери по-подходящ вариант за тих, комфортен семеен живот. Не са най-вредните жени от зодиака, затова внимавайте много с тях.

Жените от зодия Риби
Те са твърде емоционални и уязвими. Те живеят в мислите и илюзиите си, притесняват всички със своите предположения и не дават на никого почивка. Постоянно поддържайте любовта към тях жива иначе горко ви, но никога не ги ограничавайте. Да, те могат да страдат тихо за чаша чай и съпругът може да не е наясно с психическата агония на съпругата си. Те могат да ридаят на рамото на приятел, а у дома да бъде примерна домакиня. Но всичко това е временно. Докато не избухне емоционалният вулкан, който всъщност са.

Жените от зодия Телец 
Тези жени са истинска актриса. Те наистина обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те винаги са прави, а дори и да не са, те пак са „двойно прави”. Да спорите с такава жена няма смисъл, просто приемете случващото се и бъдете тихи.

Жените от зодия Близнаци
С тях е много трудно, просто непоносимо. Ако искате да мислите през цялото време, къде и с кого е в момента вашата жена – то може и да успеете да се справите във връзка с жена от зодия Близнаци. Но има и изключения. Всеки мъж, който има такава жена до себе си, трябва да е готов за постоянна промяна в жизнения вектор на жена си. Тя ще бърза между семейството и работата, йога и танци, нощен клуб и кино и какво ли още не.

Жените от зодия Лъв
Това са най-мощните, но и мъдри жени. Винаги има ред в дома им, който само края на света може да пречупи. Само скъпите и елегантни подаръци могат да смекчат сърцето на такава жена. Животът с нея ще е кошмар, ако я карате да взима бързи решения – тя просто не го умее и полудява, ако се наложи да го направи. Такива жени не бързат и това си е, те винаги са готови да чакат, но и го правят по свой си начин.