Тамара Глоба със звездно обещание за ТРИ зодии през октомври: неземно щастие ще почука на вратата им! –


Наскоро споделихме с вас кои са трите зодии, които според Тамара Глоба ще пожънат небивал финансов успех през октомври. В прогнозата за предстоящия месец на известната астроложка обаче има още трима щастливци , на които тя обещава много късмет, щастие, пари и подем в живота.

Според нея те ще заживеят буквално сякаш в истинска приказка.

Чака ги много радост, ще влязат в истинска победна серия. Това обаче важи само за три зодии. Кои са те?

Овен

Представителите на този знак ще постигнат големи успехи в творчеството и професията си. Шефовете им ще ги оценят и ще им благодарят за допринасянето за развитието на бизнеса, заради което ще получат щедро възнаграждение. Подкрепа могат да очакват и от близките си.


Близнаци

Близнаците ще преодолеят страховете си и ще направят нещо, което досега не са дръзвали. Може да става въпрос за смяна на работата, преместване или брак. Във всеки случай това ще е от полза за представителите на знака.

Везни

Везните ще бъдат застигнати от щастие в личен план. Ако сте от самотните представители на знака, то съдбата може да ви подари среща с интересен човек. И ако вече имате партньор в живота, ще получите шанс да разрешите проблемите, които тровят връзката ви.