Хороскопът за днес, 8 октомври: СКОРПИОН – очаква ви приятна изненада; ВОДОЛЕЙ – неочаквана възможност за печалби –


Овен

Тази неделя не бързайте да ставате.

Излежавайте се здравословно и бавно набележете удоволствията, които трябва да си доставите.

Телец

Тази неделя не бързайте за никъде. Бъдете внимателни – има риск от битови травми. Следователно се отдайте на мързел и нищо повече.

Близнаци

През този ден много ще ви се иска да давате акъл, само че съветите ви няма да бъдат добре приети. Хванете гората и пообщувайте с природата.

Рак

Тази неделя не си правете големи планове. Някои обстоятелства ще попречат на осъществяването им. Затова пък ще бъдете зарадвани с любовно признание.

Лъв

Тази неделя не се изкушавайте всичко да става по вашия начин. Оставете инициатива на другите – ще бъдете приятно изненадани.

Дева

Тази неделя не пропускайте часове за разходка. Очакват ви красиви гледки, неочаквани срещи и весело парти в последната част от деня.


Везни

Тази неделя ще може да си отдъхнете от някои притеснения. Ще се чудите защо изобщо сте ги дарили с толкова много енергия. Починете си.

Скорпион

Тази неделя някой ще ви изненада приятно с нестандартно предложение. Доставете си удоволствието да се почувствате като диригент на ситуацията.

Стрелец

Тази неделя ще проумеете ваша сериозна грешка. Нищо не е загубено – имате много време да я поправите и да не я повтаряте.

Козирог

Тази неделя не мислете за работа и не посягайте към нея. Отдайте се на приятни занимания с близките ви. Децата ще са ви благодарни.

Водолей

Тази неделя ще разберете, че ви се отдава възможност да спечелите малко повече пари. Не се чудете много, за да не ви избяга късметът.

Риби

Тази неделя се уверете, че сте чули правилно какво ви казват преди да коментирате. Усмирете чувствата си и не бързайте да ги обличате в думи.