Цигански хороскоп – за него няма тайни! Разкрива всичко за вашия характер до най-малкия детайл:


Невероятно точни съвпадения при определяне на човешкия темперамент и поведение.

В циганския хороскоп , както и в познатия ни астрологичен (т.нар. западен), има 12 знака на зодиака. Само датите на раждане на всяко съзвездие варират с няколко дни напред и назад.

Ето как да определите зодията си според циганския хороскоп и какви тайни на характера разкрива тя за вас:

Чаша

21 януари – 19 февруари

Представителите на Чашата отговарят на името на своя знак. Преди да вземат решение, те претеглят плюсовете и минусите и ясно знаят кое е добро и кое е лошо. Освен това най-често тези хора ще заемат страната на доброто, обичат да философстват по различни теми и да помагат на другите. Те могат да станат добри лекари, учители, ментори и филантропи.

Освен това хората с чаша могат да бъдат креативни и с въображение, да имат страхотно чувство за хумор и да създават впечатлението, че имат късмет.

Качулка

20 февруари – 20 март

Родените под знака на Качулката се отличават с невероятно трудолюбие, граничещо с перфекционизъм. Изглежда няма работа, която да не могат да свършат. И в случай на крайна нужда, те са готови да започнат живота си отначало, без да се страхуват от нищо.

Околните може и да се страхуват от представителите на тази зодия, но тези, които ги познават добре, им доверяват най-съкровените си тайни. В същото време човекът с качулка обикновено има малко приятели, но всички те са тествани от времето и обстоятелствата.

цигански хороскоп

снимка
wundervisuals / E+ / Getty Images

Кинжал

21 март – 20 април

Хората, родени под знака на Камата, притежават неудържима енергия. Това са много целенасочени и упорити личности. Те ясно знаят какво искат от живота и постигат това, което искат, независимо от цената. Вярно е, че понякога представителите на тази зодия са твърде импулсивни и дори агресивни към другите.

Но трябва да се опитаме да ги разберем: хората-кама могат да бъдат груби или не съвсем правилно да изразят своята гледна точка, но това не от злоба. Най-често те се оказват успешни бизнесмени или спортисти.

Венец

21 април – 20 май

Хората-Венци са истински естети и ценители на красивото. Не е случайно, че много представители на този знак могат да постигнат успех в творческите професии. Най-малкото, те абсолютно трябва винаги да бъдат в центъра на вниманието и да слушат комплименти по свой адрес.

Но в повечето случаи тези хора са наистина достойни за похвала. Те имат добър външен вид, имат чувство за стил и в същото време са мили и искрени хора.

Свещник

21 май – 20 юни

Родените под знака на Свещника в циганския хороскоп обичат да угаждат на другите. Те са невероятно чаровни и приятелски настроени и могат да намерят общ език с всеки. Такива хора често се наричат ​​душата на компанията, винаги е лесно и удобно да се общува с тях.

В същото време, дълбоко в себе си, тези хора могат да бъдат потайни и не бързат да разкажат на другите за себе си. Освен това представителите на това съзвездие се отличават със своята пестеливост, те знаят как да боравят с парите като никой друг.

цигански хороскоп характеристики

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru


Колело

21 юни – 21 юли

Представителите на това съзвездие се отличават с повишена чувствителност, емоционалност и дори уязвимост. Те също предпочитат да планират всяко събитие в живота си и не могат да живеят с безпорядък и хаос.

С такъв характер човекът-Колело трябва да работи за себе си или да бъде служител на стабилна организация. В любовта и приятелството представителите на знака са верни и стабилни, ценят семейните традиции и могат да живеят в един град или дори къща през целия си живот.

Звезда

22 юли – 22 август

Звездните хора отговарят на името на своя знак: те са много ярки и интересни личности, които трудно остават незабелязани. Също така представителите на това съзвездие имат много приятели, обичат шумните партита и предпочитат професии, където другите могат да им се възхищават.

В любовта обикновено поемат инициативата в свои ръце, а в семейството се смятат за лидери. Често ги наричат ​​галеници на съдбата или късметлии. Най-малкото родените на тези дати постигат всичките си цели в живота.

Камбана

23 август – 22 септември

Родените под знака на Камбаната правят впечатление на уравновесени, сдържани и интелигентни хора. Тези хора са изключително интересни събеседници: те могат да поддържат разговор на всяка тема, винаги ще ви насърчат и ще дадат ценни съвети.

В същото време самите те са потайни и не обичат да говорят за себе си, още по-малко за проблемите си. Освен това представителите на този знак са истински работохолици и знаят как да печелят пари. Въпреки че славата и луксът не са техните цели.

зодии цигански хороскоп

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Монета

23 септември – 22 октомври

Представителите на зодия Монета са весели и позитивни хора, които излъчват доброта и щастие. Изглежда никога не са в лошо настроение. Или поне никога не го показват.

Те също обичат всичко красиво, така че от раждането си могат да имат безупречен вкус и да обичат изкуството във всичките му проявления. Освен това родените на тези дати имат много таланти: от готвене до плетене на една кука.

Дълъг кинжал

23 октомври – 21 ноември

Родените под знака на Дългия кинжал в циганския хороскоп се отличават със силен и дори твърд характер. Тези хора ясно знаят какво искат от живота и вървят към целите си, без да забелязват препятствия. Те обикновено постигат лидерски позиции или се считат за лидери на всеки екип.

Също така представителите на това съзвездие могат да бъдат отлични психолози, те не прощават предателство и лъжа, въпреки че самите те си запазват правото да правят както сметнат за добре.

Брадва

22 ноември – 21 декември

Хората-брадва са енергични и активни. Те могат да поемат няколко задачи едновременно и да ги изпълняват перфектно. Те също имат жажда за пътуване или всякакви други приключения. Най-малкото е невероятно трудно за представителите на това съзвездие да седят на едно място.

Родените на тези дати се смятат за надеждни и предани приятели или партньори. Имат развито чувство за справедливост и никога няма да ви подведат.

Подкова

22 декември – 20 януари

Представителите на зодия Подкова не могат да си представят живота си без цел. В противен случай всичко, което се случва наоколо, губи смисъл за тях. Тези хора не виждат себе си извън работа или някаква дейност, за тях е важно да бъдат в центъра на събитията и да виждат своето професионално или лично израстване.

В същото време родените на тези дати се нуждаят от подкрепата и грижите на близките. Самите те също ценят семейството и приятелите.