7 плашещи признака, които доказват, че ви е направена магия! –


Животът на всеки се състои от бели или черни ивици. Ако обаче човек е заседнал във втория и не може да излезе, а неприятностите и нещастията се изсипват върху главата му, сякаш от рог на изобилието, буквално от нулата, струва си да се замислим дали някой друг влияе на живота. Разбира се, трудно е да си представим, че различни хора са пресичали пътя ни толкова много и че човек е решил да ни навреди по толкова коварен и опасен начин. Хората обаче са различни и никой не е застрахован от зли завистници. По какви признаци да разберете, че сте били прокълнати или ви е направена магия!

1. Изчезнали или повредени лични вещи или снимки

Нанасянето на щети върху вещите на жертвата е най-честият и сигурен вариант. Ето защо, като начало, внимателно проверете дали някои предмети от гардероба, близки до сърцето ви или постоянно използвани, са изчезнали. Обърнете специално внимание на бельото. В областта на шева може да се прикрепи към бикините или сутиена едва забележима игла или конец в черно или червено. Разгледайте добре албумите си със снимки. Някои снимки може да липсват или да са скъсани.

2.

В къщата или близо до нея се появиха непознати предмети

Понякога нещата може да не изчезнат, а напротив, да се появят. Ако забележите например в джоба на чанта, яке, палто предмет, който очевидно не ви принадлежи, тогава е по-добре да се отървете от него възможно най-скоро. Може да бъде всичко: вълнени конци, носна кърпичка и други подобни. Проверете всички места в дома, където поглеждате рядко, стълбовете и праговете на вратите. Намереното подозрително нещо трябва да се изхвърли или по-добре да се изгори. Има и друг начин да придобиете магия: недоброжелател може да ви подари предмет. В този случай ще бъде по-трудно да се разбере целта на сувенира. Ако обаче подозирате нещо, просто го изхвърлете.


3. Безсъние и кошмари

Ако човек е прокълнат, сънят му често става обезпокоителен или напълно изчезва. И в редки моменти, когато е възможно да заспите, започват кошмари. Тяхната задача е да разстройват, подкопават психическото здраве, изтощават. Жертвата няма да може да си почине, постоянно ще чувства натиск и умора, летаргия. Освен това самите сънища понякога плашат толкова много, че страхът няма да напусне дори след събуждане. Понякога тялото ни усеща магическото въздействие и активно се съпротивлява. Сънищата трябва да бъдат разгледани, може би истинската причина за проблемите ще се появи в тях.

4. Неочаквано влошаване на здравето, появата на алергии

Злата сила черпи сила и енергия от жертвата си, така че неразположението, апатията и други подобни са напълно естествени условия. Ако не ви се прави нищо, има непреодолимо желание да си легнете и да мързелувате – това може да е сигнал. Освен това си струва да се вземе предвид здравословното състояние на жертвата, ако преди това не е имало оплаквания и симптоми, лицето е предпочитало дейности на открито, стрес и шокове не са настъпили. Трябва да помислите за причината.

5. Има рязка загуба на тегло или, обратно, напълняване

Човек, който е бил повлиян от черна магия, също ще се промени външно. Тази функция е особено забележима при жените. Те драстично отслабват или, напротив, напълняват буквално от въздуха. Освен това храненето, диетите, спортът не дават никакъв ефект. Те също показват признаци на стареене, външният им вид се променя към по-лошо. Обикновено в този случай завистливият съперник се оказва, че е навредил с магия.

6. Има рязко негативна реакция към неща, свързани с духовния свят

Ако човек е бил повреден или гледан със зли очи, тогава всякакви неща, предмети, свързани с духовното наследство, ще се отразят неблагоприятно на неговото благосъстояние. Например, причиняват главоболие, гняв, раздразнение. Това могат да бъдат предмети на изкуството в музей, на изложби, религиозни символи. Ще бъде трудно да се молите, да посещавате църква, ако човек е вярващ.

7. Загуба на вдъхновение, провал в работата

Ако жертвата е човек с творческа професия, тогава провалите в работата няма да закъснеят. Злото око, покварата и проклятието отнемат вдъхновението и пречат на развитието. Творческите идеи не се появяват, а обещаващите проекти се провалят. Става трудно да се направи обичайното, въпреки че подобни проблеми никога не са възниквали преди. Това са ясни сигнали за неземна намеса, особено ако този процес е продължителен и няма основателни причини.