В това племе живеят 3000 жени и 7 мъже! Те спят по дърветата, за да избягат от похотливите жени и имат една единствена задача (СНИМКИ) –


Матриархалното племе , дом на 3000 жени и само 7 мъже , стана вирусно, след като в TikTok се появи видео, разкриващо повече подробности.

Смята се, че е примитивно племе в тропическите гори на Амазонка. Може да ви се струва, че тези хора живеят в рая, но те всъщност са в ада на земята.

Жените доминират в това племе и контролират всичко, включително и мъжете. Разменят мъжете помежду си на интервали, така че всеки да си „мине по реда“, а понятието брак там не съществува.

матриархално племе

Тези седем „герои“, останали в племето, включват старец и 13-годишно момче, а останалите са деца, така че размножаването е станало много трудно.

Мъжете с големи дупета са високо ценени

Онези мъже, които имат големи кореми и задни части, са особено ценени, те се считат за специални и най-„готовите“, защото се смята, че имат по-добри гени и могат да се възпроизвеждат ефективно.

племе от жени


Поради малкия брой мъже сред тях, единствената им задача е да правят деца и нищо друго. Жените се отнасят с тях като с деца и ги глезят по всевъзможни начини, докато децата в това племе са на жените, а не на мъжете.

Мъжете не живеят дълго в това племе

За да нахранят мъжкото тяло и да го поддържат активно, жените им дават да ядат бели червеи.

племе от жени

За да символизират любовта и да покажат ежедневната си собственост, жените връзват панделка около ръката на мъжа. Това означава, че дадена жена го притежава за деня.

Мъжете обаче „не издържат дълго“ в това племе. Те стават слаби много бързо поради многобройни интимни молби на жени. Те често се страхуват и за своя безопасност живеят и спят по дърветата.

племе матриархат