Родените на ТЕЗИ дати са обречени на нещастна любов –


Денят, месецът и годината, в които идваме на този свят, представляват уникален код, от който зависи нашата съдба, а рождената дата е лична програма, която оформя енергийното поле на човека и влияе върху това как ще протече животът му.

 

Според нумерологията всеки си има свое собствено щастливо число. А в датата на раждане има много скрити нюанси. Тези криптирани знаци по един или друг начин влияят върху съдбата, личния живот и любовните връзки.

 

Вижте дали случайно не попадате в списъка на тези, които никога няма да изпитат семейно щастие!

Родени на 1-во и 16-то число

Нещастните в личния си живот жени, които имат проблеми със зачеването, най-често се раждат на 1-ви и 16-ти всеки месец. Това са най-неподходящите числа за тези, които искат да изградят силно семейство.

Родени на 5-то и 20-то число

Родените на числата 5-ти и 20-ти обичат свободата и обожават приключенията и се стараят възможно най-много да игнорират ежедневната рутина и дългосрочните връзки.


 

Очевидните за тези дами приоритети усложняват отношенията им с мъжете, което води до изключително мимолетни афери, защото такъв човек просто не е готов да създаде сериозна и трайна връзка с партньор и рискува да остане сама завинаги.

Родени на 3-то число

За дамите, родени на 3-то число от месеца, е много важно да срещнат истинската любов, въпреки че понякога на такива жени изобщо не им е лесно да разберат чувствата на другите и да проявят съпричастност.

Освен това „тройките“ често се разстройват: ако успеят да забременеят, с поведението си сами отблъскват всеки партньор, искайки подсъзнателно да останат самотни майки.

Родени на 9-то число

Момичетата, в чиято дата на раждане има 9, са много страстни. В същото време те са драматични, ревниви и постоянно търсят начин да се показват пред партньора си и да го объркват.

На тези дами им трябва много време, за да отворят сърцата си. Често се влюбват бързо и страстно, но след бързото запалване следва бързо прегаряне. Това отношение към любовта винаги ги води до раздяла и самота. /jenata.blitz.bg