Астролозите предупредиха за ФАТАЛНАТА ДАТА 23 август 2023 г.! Започва поредица от катастрофални събития –


Между 23 август и 15 септември, когато Меркурий е ретрограден, можем да очакваме някои непредвидими ефекти. Един от тях е забавянето на нашите планове и проекти. Моментът може да стане по-подходящ за преосмисляне и реорганизиране на нашата работа, вместо да започнем нова.

Ретрограден Меркурий ще предизвика поредица от фатални събития

През 2023 г. Меркурий „излиза във ваканция“ цели четири пъти. Това означава, че планетата преминава през своето ретроградно движение повече от веднъж през текущата година. Първата ретроградна фаза приключи на 18 януари, а втората – на 14 май.

Меркурий отново ще смени движението си на 24 август, но реално влиянието му ще започне да се усеща два дни преди това – още на 22 август.

Именно тази дата астролозите наричат „фатална“. В този ден (както и на самия 24 август) трябва да бъдете особено внимателни, рискът да станете жертва на измамници и лъжци се увеличава. Не вземайте решения под влияние на емоции, те трябва да бъдат обмислени и приложени, когато планетата е в нормалното си положение.

Защо обръщането на Меркурий е опасно?

Възможни са странни и необичайни събития, които ще променят картината на света. Вътрешната свобода е на фокус, личността ви претърпява промени, така че близките ви няма да знаят какво да очакват от вас.

Астролозите наричат ​​Меркурий планетата на прозрението и интуицията. Когато започне да се движи назад в небесния свод, в умовете на хората, всичко в света бавно се трансформира. Самият процес на мислене и интелектуална оценка на определени факти се променя, чувствата могат да се променят. Това е планета на революции, следователно, през периода на обратното движение на Меркурий , човек не иска да се бие по нечестен начин.


Ретроградният Меркурий има способността да преобръща живота с главата надолу. Почти никой не може да се измъкне от това, така че трябва да се „закопчаете“ правилно и да се настроите на „горещата“ есен и края на годината. Използвайте непредвидими завои по пътя на живота към вашите цели и интереси.

В ретроградно състояние Меркурий е в състояние да лиши всеки човек от случаен късмет и следователно хазартът и нарушаването на закона могат да завършат много зле.

Пророчества за август 2023 г

Известната пророчица Джуна предсказа, че в Русия 2023 г. ще бъде времето, когато всеки ще трябва да си плаща сметките. Кармата ще застигне всички. Едва след това кризите ще преминат и светът ще премине от едно енергийно поле в друго.

Старите пророчества на Джуна са пряко свързани с трудните събития по света. Лечителката предвижда, че Западът няма да може да сломи великата сила (Русия, бел.пр.). С течение на времето отношенията със САЩ все пак ще се стоплят, степента на интензивност и заплахата от война ще изчезнат.

Според предсказанията на известния астролог Нострадамус 2022 г. ще бъде пагубна за цялото човечество. Той казва, че има възможност властите на една от силите да искат да експериментират с опасни оръжия и все пак да натиснат „червения бутон“. Експлозията ще промени климата и положението на Земята. Светът ще бъде покрит с тъмнина за 72 часа. Пророкът предвижда и друго ужасно събитие. Според него Земята може да бъде подложена и на мощна атака от космоса – „астероиден дъжд“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *