Дневен хороскоп за 21 август: Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с множество ангажименти! –


Овен, Лъв, Стрелец- днес няма да ви липсва внимание и компания. Чувате приятни известия, които могат да стоплят сърцето ви. Изразявате чувства или разбирате за такива… Може да прекарате чудесни мигове с любими хора.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите и като разчитате на повече толерантност, разбиране. Ако в някои случаи все пак не е така, това ще бъде признак, че различията са много по-сериозни, че са преминати определени граници.

Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с множество ангажименти, така че вероятно ще почивате активно, може да отхвърлите дела, които да подобрят и хармонизират най-близката ви среда на съществуване. Ако в миналото не ви е достигало време, енергия за определени задачи, сега можете да навасите. Пред вас могат да се разкрият варианти на развитие, които допринасят за благоденствието ви, ако търсите такива. Може да защитите интересите си, да получите подарък, буквално и в по-широк смисъл.


Близнаци, Водолей, Везни– днес ще оказвате силно въздействие на околните, често ще сте в център от внимание, вие ще задавате тенденции, ще определяте емоционалния фон и не само. Водите доста ползотворни разговори, може да чуете хубави новини, предложения, които да разнообразят и освежат ежедневието ви. Думите ви имат чуваемост над обичайното, възползвайте се. Радвате се на добронамереност, разбиране, подкрепа. Може да чуете думи, които да стоплят или порадват сърцето ви.

Риби, Рак, Скорпион– денят е чудесен за почивка, да прекарате по един нетрадиционен, но и достатъчно приятен начин. Справяте се с голяма лекота с дела, за които преди не ви е достигнало време или дори желание. Можете да хармонизирате и да подобрите най-близката си среда, в дома и семейството, но не само. Може да получите вид подкрепа, която ви действа обогатяващо, стабилизиращо, понякога се превръща в „ авариен изход“, ако имате нужда от такъв. Можете по различни начини и поводи да надникнете в по-далечното бъдеще, възползвайте се по оптимален начин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *