Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог в понеделник важен повод!Рак, Скорпион или Риби благоприятен ден! –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник бъдете внимателни с проблематичните си романтични, семейни или приятелски отношения. Не е изключено да възникне нежелан конфликт.

 Семейните ви задължения ще бъдат доста, и ще бъде добре да прехвърлите някои отговорности и на други членове от семейството си. За родените под знака на Овен, неделя носи натоварване свързано с нови неприятности или проблеми. За родените под знака на Лъв, днес ще има много неясни ситуации, провокиращи различни въпроси, изискващи различни отговори. Родените под знака на Стрелец, през този ден ще трябва да избягват всякакви рискови действия или прибързани решения. Възможна е неприятна новина свързана с любовния ви живот.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще следвате предварително начертани от вас или от семейството ви планове, свързани с някакво събиране или с друг важен повод. Проблемите, които евентуално ще възникнат ще бъдат свързани с обтегнати отношения с родители или деца. Новите приятелства, които ще създадете днес ще бъдат интересни и ще продължат дълго. В неделя бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят на разстояние от вас. За родените под знака на Телец, денят носи приятни преживявания свързани с пътуване или с хора от различни дестинации. За родените под знака на Дева, денят ще изиска внимание. Да се пазите от лъжи, лъжливи обещания или неискрени комплименти. За родените под знака на Козирог, денят носи срещи с приятели по приятни поводи.


 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник бъдете внимателни с покупки, които планирате да направите, особено ако те са за подарък за някой около вас. В разговорите си бъдете откровени и директни. Неделя носи приятни изненади за тези, които работят или имат собствен бизнес. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване с любим човек, с цел романтични преживявания или бизнес. За родените под знака на Близнаци, неделя носи голям обем от информация, която трябва да бъде добре селектирана по важност и съхранена за конкретни времена и ситуации. За родените под знака на Везни, неделя ще бъде променлив, непредсказуем ден. Предстоят ви събития или контакти с хора от различни разстояния. За родените под знака на Водолей, неделя ще благоприятства разговори или решения свързани с документи или с пари.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник бъдете внимателни с уговорки или обещания, които давате или получавате. Това ще бъде един благоприятен ден за разговори, които имат важно значение за вас. Днес може да имате приятен ангажимент или среща с приятели. Ще имате интересни контакти с хора, които живеят далеч от вас. Събития в любовния ви живот могат да ви изненадат. За родените под знака на Рак, неделя е ден на неочакваните събития, срещи и решения. За родените под знака на Скорпион, денят носи вероятност за безсмислени аргументи и конфликти, свързани предимно с някаква работа. За родените под знака на Риби, този ден носи среща или общуване с жена, която живее в друго населено място, или която скоро е претърпяла някакви затруднения в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *