Нови шокиращи подробности за откритата мъртва красива учителка в Приморско –


Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 32 годишната Адриана Стойнова, пише Труд бг.

„Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма“.

 

Това каза съдебната лекарка д- р Галина Милева.

Според криминалисти, допълнителните резултати от взетите от тялото проби, ще докажат и дали н е приела наркотици, макар, че това е малко вероятно. Вечерта преди да бъде открита е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско.

На 21 август майка и подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потъсила помощ в ОДМВР – Пазарджик, откъдето е родом Адриана. Като учителка тя работела в Пловдив. За морето тръгнала, шофирайки личното си Рено Каптюр.


 

32-годишната Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. возилото било паркирано пред хотел „Жерави“.

Адриана Стойнова е намерена на задната седалка, пише Пловдив24. Полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, разположени в близост.

Представителите на министерството на вътрешните работи искат да разберат дали в колата е имало втори човек.

Според информация в секундите преди самото паркиране жената е била сама в колата. Какво е станало след паркирането и защо е открита на задната седалка – това ще разследват тепърва от МВР.

За последно въпросното Рено е било в движение в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а смъртта е констатирана след три дни – късно в сряда вечерта. Открита е от охранители на един от близките хотели, които незабавно са извикали и полиция.

По улицата, на която е стояла колата, ежедневно минават стотици туристи, част от които със сигурност са минали на метри от лекия автомобил, но явно не са забелязали, че вътре има неподвижен човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *