Зловещ дом: 7 признака, че домът ви иска да ви убие – преместете се незабавно! –


Филмите на ужасите за мистериозни къщи, които „надживяват“ собствениците си, не са заснети случайно: всъщност едно жилище наистина може да представлява опасност за обитателите си .

Езотериците смятат къщите не само за сгради, а за системи, които могат да се „разболеят“ – „заразят“ с отрицателна енергия. Хората с развита интуиция моментално усещат, че нещо не е наред в пространството около тях. И след като са живели на едно или друго място няколко седмици или дни, те само се убеждават в своите предположения.

Как можете да разберете дали сте изложени на риск в собствения си дом или във временно жилище? Ето признаците, че домът ви иска да ви убие :

Хронична умора

Постоянно се чувствате без енергия, не можете да заспите достатъчно, дори ако сте спали много часове и се чувствате уморени, дори ако сте се излежавали цял ден… Може би този ваш дом „изсмуква“ жизненост от вас, когато сте в него.

хронична умора усещане

Снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Болести по растенията и домашните любимци

Казват, че животните могат да предотвратят нещастието и да поемат ударите на съдбата, предназначени за техните стопани. Ето защо, ако домашните любимци започнат да се разболяват и да се държат странно, а растенията започнат да изсъхват и да се огъват, може би къщата отмъщава на собствениците си за нещо.

постоянна умора

Постоянни конфликти

Никога не сте се карали с партньора си, но след като сте се преместили, постоянно се карате за дреболии – и малките конфликти се превръщат в истински скандали? Ако психотерапевтите и семейните консултанти не помагат, помислете за преместване…


постоянни кавги

Къщата е атакувана от всички страни

Ако апартамент или къща е подложен на различни атаки, това означава, че в енергийната му „защита“ се е образувала значителна пробойна. Това може да се изрази в опити за разбиване на вратата, неочаквано нападение от насекоми и вредители или в извънредни ситуации (например във факта, че сте систематично наводнени от съседите).

Намаляване на доходите

„Къщата убиец“ е разрушителна не само по отношение на ситуацията и заобикалящата я среда – в един момент тя започва да вреди на самите обитатели от най-неочаквани страни. „Заразени“ с отрицателна енергия, обитателите й могат да се провалят на работа, да загубят пари или да попаднат в неприятни ситуации в личния си живот.

лоши финанси

Досадни загуби

Губите ли ценности или внезапно губите ключовете си? Чаши се чупят, вещи се чупят, оборудване се разваля и освен това не е ясно откъде идва неприятната миризма? Възможно е всичко това да са признаци, че къщата, която трупа зло върху вас, започва да живее свой собствен живот.

загубена вещ

Лазят ви по нервите

Например, някой оставя боклук точно под вратата ви, обажда се и веднага бяга – или виждате неразбираеми петна, странни предмети и мръсотия близо до входа на апартамента. Възможно е да действат тъмни сили, които се опитват да ви изгонят от „вашето“ място.

боклук пред вратата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *