Иван отмени сватбата си след изненадващ разговор с баща му, ето защо


На доста интересна история попаднахме . Иван, който реши да не разкрива от кой град, е се обърна към читателите  за съвет. Той попита как да съобщи на годеницата си решението за отмяна на сватбата, което взе след разговор с баща си.

 

Според Иван той и половинката му са заедно от почти 10 години. Сега чакат бебе. Мъжът призна, че е много щастлив от присъствието й в живота му, но смята, че връзката им се е изчерпала.

„Ние не сме в токсична връзка, но и двамата сме недоволни един от друг от дълго време“, подчерта мъжът.


Сватбената церемония трябва да се състои следващия месец. Наскоро обаче Иван се срещнал с баща му и споделил с него преживяванията си. Той от своя страна посъветвал наследника си да не се жени само заради детето.

„Баща ми се ожени за майка ми, защото тя забременя с мен. Те се разведоха, когато бях на девет години и си спомням, че преди развода постоянно се караха един с друг. Те станаха много по-добри родители, когато бяха разделени, а не заедно“, каза той.

Бащата призовал Иван да не допуска неговата грешка и мъжът се съгласи с него.

Сега обаче той не знае как да съобщи на половинката си решението му. „Не знам как да започна разговор за това, защото това ще доведе до големи промени“, подчерта той.

Повечето читатели  са категорични, че човек във всеки случай наранява любимата си, независимо от контекста, в който й го представи.

Вие какъв съвет ще дадете на Иван? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *