Венелин Петков е неузнаваем, съсипа се след раздялата с bTV и Николета –


Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на двете си деца Николета Маданска съсипаха окончателно Венелин Петков, който иначе винаги е демонстрирал висок дух и самочувствие.

 

51-годишният новинар вече направо не прилича на себе си, въпреки че винаги е бил младолик и достатъчно харизматичен, за да не му дадат годините, на които реално е. От стрес побелели косата му, веждите и брадата. Това се случило, след като стана ясно, че двамата с Николета Маданска окончателно се разделят.

 

Спортната водеща напусна Петков още през миналото лято, но двамата близо половин година успяваха някак да запазят това в тайна. Блондинката си стегнала багажа и си тръгнала от къщата на бившия тв шеф в Бистрица заедно с двамата им синове, с които към момента живее при своите родители в близкото до София село Лозен.

Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, близки до разпадналата се светска двойка твърдят, че двамата са имали сериозни неразбирателства и търкания по отношение на отглеждането на наследниците им.


Припомняме, че първородният им син Йоан проплака през ноември 2020 г., а в края на 2021 г. се роди и братчето му Михаил. Преди появата на децата Венелин и Николета не сключиха брак, а сега ситуацията с родителските права върху синовете им не била никак розова

В медийните среди се заговори, че двамата дори са стигнали до съдебни разпри, защото не могли да се разберат по мирен път. Покрай проблемите в личния си живот Петков побелял и отслабнал, но за сметка на каръка в любовта поне му вървяло в работата, пише News2.bg

След като бе уволнен от директорския пост в bTV, който сега е зает от неговия доскорошен приятел Антон Хекимян, Петков не премина в редиците на конкурентна телевизия, а се захвана с учителство. Той е преподавател в частно столично школо, където води часове по нестандартни дисциплини на ученици в начален етап на обучение. От началото на 2023 г. започна и втора работа, присъединявайки се към преподавателския състав на УНСС, където изнася лекции пред студентите в специалността „Мултимедийна журналистика“ към катедра „Медии и обществени комуникации“. Бившият новинар се води хоноруван преподавател, каквито са и редица бивши политици и фигури от обществения ни живот.

Николета Маданска пък все още е в майчинство и вероятно, след като то изтече, отново ще се върне в спортната емисия на bTV. Посветила се е изцяло на двете си деца и не показва с нищо, че Петков ѝ липсва./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *