Скандално! Две красавици от „Игри на волята“ се ожениха една за друга (СНИМКИ от сватбата) –


Две от участничките във втория сезон на риалитито “ Игри на волята “ стъписаха феновете си с новината, че са се оженили една за друга ! При това не в името на поредния евтин пиар в социалната мрежа, а съвсем наистина!

Става дума за красивата червенокоса Ваня, която успя да стигне почти до края на предаването, и Елена, която пък сме гледали в няколко сериала, защото е актриса по професия.

Ваня Запрянова

Елена Игри на волята

Ваня Запрянова , която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева , са се оженили.

Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е стигнало до сватбата.

Ваня и Елена сватба


 

„The story of my WIFE‍️‍️
Ето как стигнахме до тук?
Тръгнахме на почивка като съвсем обикновени гаджета В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме готови за сватба (макар че обикновено сватбите не са с две булки – подробности).

 

Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?” Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в недоумение Оказа се, че в хотела същата вечер предстои сватба и тя ни е сметна за едни от гостите. Хм… сватба. На тази не бяхме поканени, но за нашата не ни трябват покани И така, решението беше взето!
Ще се женим!
И понеже и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за точно тази ситуация), все пак сметнахме, че едната булка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме само костюм… май трябва да отложим сватбата ????
След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе – СВАТБА ЩЕ ИМА!
И така, на 19.06.2022 г. обръщението “ЖеноУ” придоби съвсем различен смисъл“

Елена и Ваня сватба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *