56-годишната Гала по мини-бански направи фурор от Малдивите (СНИМКИ) –


Най-популярната ТВ-водеща у нас, Гала , даде да се разбере, че с половинката й Стефан са на райска ваканция на Малдивите . Двамата публикуваха редица кадри, на които се вижда, че си почиват и се забавляват максимално.

Онзи ден Гала пожела добро утро на последователите си на местния език дивехи, който говорят близо 350 000 души.

Той има статут на официален език на Малдивите, но е разпространен и на принадлежащите към Индия острови Лакшадвип. Езикът използва собствена писменост, наречена тана, която се чете от дясно наляво и се основава на арабскоперсийското писмо.

Гала Малдиви

„Казвам ви:
– baajjeveri hen’dhuneh???????? – това е ‘Добро утро’ на дивехи, но не мога да ви кажа как се произнася, де????‍♀️????“

На снимката, с която пожелава добро утро, Гала съвсем преднамерено е заголила корем в тениската на Стефан, за да покаже, че е в топ форма за своите 56 години.


Телевизионерката с най-дълъг стаж пред камера показа как храни рибите в океана, а после се гмурка сред екзотичните видове. „За местните, вероятно е неразбираемо вълнението ми, ежедневно – само за двайсетина минути във водата – да виждам скат, октопод, всякакви големи и малки риби. Вероятно те така биха се радвали, ако в наша гора видят сърна, лисица или заек… между другото, видях и заек. Не във водата“, уточнява водещата.

Гала почивка

Заради пътуването до Малдивите Стефан не можа да присъства на рождения ден на майка си Петя Филева, но се отчете с мили думи. На празника не бе и внучката Никол, която е с баща си на райското място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *