Тамара Глоба посочи ПЕТ знака на зодиака, които Съдбата мощно ще покрие с дъжд от пари от 12 до 18 юни –


В средата на юни планетите не са благоприятно разположени за нови дейности и начинания. Времето е подходящо за преразглеждане на миналото и стари дела.

Можете да възобновите вече започнали, но изоставени проекти. За бизнес дейността е труден период. Истинските мотиви са внимателно скрити, дейността става тайна.

Възможностите за начало ще се появят едва през юли. И сега съществуващите проекти трябва да бъдат реорганизирани, като се фокусират върху паралелни въпроси.По това време е възможно да се види и разбере онова, което не е било забелязано преди. Вариант, който по-рано изглеждаше неправдоподобен, може да си струва да се обмисли и предложи на ръководството.

Пробив в кариерата могат да направят хора, работещи в областта на финансите. Представителите на творческите професии имат късмет по отношение на печалбата.

Овенът постоянно получава тласък на жизнената енергия и стимули за мотивация. Очаква ви голям успех, само трябва постоянно да сте в центъра на общественото внимание.

Проблемите с парите ще бъдат решени бързо и лесно. Приходите ще растат всеки ден.

Ще се появи възможност Лъв да замине за чужбина. Ефективно и продуктивно започнете да живеете от нулата. Нов потенциал ще се появи чрез отваряне на нови граници. Характеристиките, които преди не са били търсени, ще бъдат разкрити и проявени.Очаквано повишение, покачване в редиците, повишаване на заплатите. Ако имате късмет, ще стане възможно да организирате свой собствен печеливш бизнес.


Периодът на живот, който Козирог чака толкова дълго, ще дойде в средата на юни. През цялата си професионална дейност те се стремяха към богатство и финансово благополучие.

И се очакват новини за наследство или печеливша инвестиция в недвижими имоти. Звездите са добре разположени и дават възможност да закупят къщата, за която са мечтали. Подкрепата на любимите хора също ще помогне да се реализират дългоочакваните мечти.

Стрелец трябва безопасно да планира големи сделки. Времето е продуктивно и защитава от измама и необмислени действия. Изгодно е да се засили бизнес партньорството, съвместните проекти ще станат особено полезни. Звездите препоръчват да положат максимални усилия в плановете с партньорите.

Сключването на договори за дълъг период ще бъде положително. Многостранните преговори също ще бъдат успешни.

Телецът очаква промоция по кариерната стълбица. Високопоставените хора ще предложат сътрудничество. Доходите ще се удвоят. И земният знак няма да има нужда да се тревожи за финансите си. Мощни приятели ще осигурят подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *