Симона Загорова e почти двойна, стресна феновете си с тази СНИМКА


Симона Загорова от години се мъчи да отслабне и да се отърве от излишните килограми и доскоро като че ли беше успяла да се справи с тази задача. Но или ефекта е бил краткотраен, или щерката на Глория е залагала на малко повече фотошоп при обработване на снимките си. 

Скорошно нейно участие показа какво всъщност се случва с нея към момента по отношение на килограмите. От кадъра, разпространен в публичното пространство се вижда, че Симона е доста напълняла, според някои даже е почти двойна. И дали става въпрос за моментно състояние, или тя действително се е наляла отново, ще стане ясно.


Всъщност, Симона Загорова още от дете е закръглена и въпреки опитите на майка й Глория да й създаде железен режим, това до момента не дава положителен ефект. Поне засега. Може пък сега, когато подобни кадри обикалят мрежата, да накарат младата изпълнителка сериозно да се вземе в ръце и да си наложи сама спартански режим, пише „Уикенд“.

В Инстаграм профила си иначе, Симона Загорова винаги е слаба, фина и много елегантна. Но истината, както се знае, почти никога не е това, което се вижда на пръв поглед, поне при популярните ни личности./show.blitz.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *