Мощен скандал се заформи в ефир между Сашо Кадиев и Валерия от Ергенът! Тя си тръгна разплакана /Вижте повече/ –


В сутрешното шоу по БТВ „Преди обед“ преди дни се разиграл мощен скадндал между Сашо Кадиев и победителката от „Ергенът“ Валерия. По уговорка трябвало да дойдат Валерия и Евгени, но уви тя дошла сама.

Това изобщо не се понравило на целия екип на предаването и за първи път виждаме сина на Катето Евро да е толкова агресивен към свой гост. Той размаза Валерия в национален ефир, а крехката девойка си тръгна от студиото с навлажнени очи и страшна обида от телевизията, която я направи популярна.


Кадиев се нахвърли срещу Валерия заради веганските й убеждения. След като тя отказа заради тях да издои коза в предаването, Кадиев тръгна с повишаване на тон и ръкомахане да ѝ обяснява, че не е права и буквално да ѝ се кара. Даде й странични примери, с които я направи за смях в ефир, а тя определено си глътна граматика и не успя да продължи ведро гостуването си.

Партньорката на Кадиев – Поли Недкова, също откровено се заяждаше с Валерия и дори не си правеше труда да го прикрие. Валерия била много обидена и се заканила, че за нищо на света повече няма да гостува в „Преди обед“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *