Хороскоп за утре 28 февруари-РАК Добър късмет, ОВЕН Успешни преговори и контакти –

ОВЕН
Успешни преговори и контакти
Днес ви предстои взимането на важно за работата ви решение. Ако не се увлечете в ежедневната рутина, а се изпълните с по-възвишени мисли, може да намерите решение на проблем, който ви безпокои от дълго време.

Понеделник е достатъчно благоприятен за провеждане на делови преговори или за предварително уговорени срещи. Ше преминат според очакванията ви. Проблеми може да възникнат при реализирането на личните или в професионалните, поради недостатъчна активност или противоречия.

ТЕЛЕЦ
Бизнесмените да внимават
Делова среща ще ви ориентира в проблематиката на бъдещите ви проекти. Освободете се от натоварващите си мисли и отделете повече внимание на духовните си потребности. По своето развитие понеделник е по-спокоен за Телците, но за малка част от родените в зодията съвсем няма да е така. става въпрос предимно за ангажираните в бизнеса. Владейте се, защото противоречията ще предизвикат големи ядове, а последните ще преминат в остри, открити сблъсъци.

БЛИЗНАЦИ
Овладейте се!
С търпение и последователност в работата си ще се справите с възникващите затруднения на работното място. Възможностите ви се увеличават, търсещите ще получат шанс за обновление и разширяване на дейността си. Шансът за сполука при Близнаците не е ограничен, но постигането на целите е твърде съмнително поради обхваналата ви значителна нервност. Единствената разумна крачка е да се овладеете, и колкото по-всеобхватно – толкова по-добре. В противен случай много сериозни неприятности.

РАК
Добър късмет
Постарайте се денят да бъде спокоен и приятен не само за вас. Ако е нужно и с воля се освободете от натоварващите ви мисли и проблеми. Понеделник не е съвсем гладък за Раците и носи напрежение поради нечии неправомерни действия срещу вас, или по причина противоречия с администрация. Бъдете внимателни и избягвайте напрежението. Денят е благодатен и със силен късмет за добра финансова и делова реализация.

ЛЪВ
Не допускайте конфликти
Днешният ден ще премине предимно под знака на чувствата. Ще запазите вътрешния си мир, ако макар и за кратко се освободите от битовите проблеми и поддържате релаксиращо състояние на духа. Ярки положителни влияния за успешна реализация на деловите задачи, но и голяма рязкост в отношенията с околните. Второто не е във ваша полза и ще е добре да се коригирате преди ситуацията да е набрала необходимата скорост и да са последвали остри противоречия с тенденция за кавги.

ДЕВА
Напрежение и проблеми
Денят ви предлага разнообразие. Хубавото е, че възможностите, които ви се откриват са коя от коя по-привлекателни. Упорството ви оказва положителен ефект върху реализацията на нова задача или друга изява в живота ви днес. Не особено добър ден от гледна точка на самочувствие, което при някои от зодията е понижено поради временна здравословна недостатъчност, а за други се очертават служебни неприятности. Опитите на мнозина да се освободят от гнетящи ги проблеми, едва ли ще са успешни в понеделник.


ВЕЗНИ
Владейте нервите
В добро настроение ще се погрижите за всичко, което е нужно, за да бъде вечерта ви приятна. Включвайки се в събитията покрай вас днес, ще откриете нещо ново и ценно за себе си, което ще има положителен отзвук върху промените в живота ви. За Везните едва ли ще трудно да реализират целите си през този ден, като в случая говорим и за по-значителни постижения в личен или делови план. Относно постигането на успеха е необходимо само едно – да се владеете! Повечето от зодията са твърде напрегнати и много лесно влизат в кавги.

СКОРПИОН
Не прибързвайте
Днес ще бъдете доста превъзбудени от редица радостни случки. Наслаждавайте се на успехите си заслужавате го. Много неща покрай вас ви подтикват към размисъл и помагат да прозрете истини, които ще маркират пътя ви напред. По въпрос засягащ преследвана от вас цел, в случая професионална, или свързана с финансов въпрос, ще е най-добре да действате по време, което предварително гарантира успеха ви. Съмнително е, че именно днес е настъпил този момент. Не прибързвайте. Ще последва провал.

СТРЕЛЕЦ
Проблеми
Стабилизирате позициите си на работното място. Виждате досегашната си работа от различна перспектива. Спокойното ви и добро отношение към обкръжението ще ви помогне да погледнете от друг ъгъл на проблемите си и да намерите решение за тях, без да изпадате в крайности на духа. Много труден ден, през който една сравнително голяма група от Стрелците ще вярват, че възможностите им за реализация на целите са надеждни, но на практика ще се получи обратното. В настоящия момент шансът ви е силно ограничен. Не е уместно да рискувате. Ще последва загуба.

КОЗИРОГ
Преценете точно ситуацията
Чудесен ден за почивка. Опитайте да въведете малко ред, за това ще ви помогнат и близките ви. Сътрудничеството ви с хора, в чиито творчески способности и делови качества сте убедени, и в чиято лоялност не се съмнявате, ще бъде ползотворно и ще ви носи финансови и други придобивки. От гледна точка на външно влияние може да се каже, че понеделник е носител на позитивни характеристики и добър шанс за достижения. По тази причина не бива да се намесване с цел моделиране на въздействията, защото съществува голяма вероятност вместо позитивен, приносът ви да е негативен.

ВОДОЛЕЙ
Следвайте интересите си
Правите различни опити днес да подобрите естеството на работата си. Освободете се от тревожните си мисли и не се оставяйте на рутината. Понеделник е ден с много добри показатели за сполука, но се очертават и неприятни ситуации, които биха могли да попречат на успешната ви реализация. Особено важно е да не влизате в конфликти с околните. Шансът ви за удовлетворителна реализация ще зависи от взаимоотношенията с околните.

РИБИ
Овладявайте емоциите
С предвидливите си и точни действия ще си спестите главоболия и ще придвижите напред развитието на важен за вас въпрос. Усилва се интуицията ви и това позволява да се избавите от налични проблеми, а също и да избегнете назряващи неприятности. Денят не е от добрите. По принцип позициите ви никак не са слаби и говорят за стабилност, която продължава да нараства, но днес възникват остри противоречия във взаимоотношенията с колеги поради клюки, подмолни действия и подли удари. Владейте се! Успехът няма да ви избяга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.