Рачков и Веселин Маринов на кълбо, Сашо Диков ги разтърва

Кадър

Димитър Рачков и Веселин Маринов все пак се появиха в епизода на „Като две капки вода“, но със значително 45-минутно закъснение.

Шоуто стартира без членът на журито и единият от водещите. Двамата се скараха жестоко в първия епизод на шоуто и между тях прозвучаха сериозни заплахи. Зрителите дори се питах дали Веселин Маринов ще издържи на нападките на комика, предаде Блиц.

 

Явно обаче двамата не са наказани от продуцента Магърдич Халваджиян, а са причината за отсъствието им е била измислена за вдигане на рейтинга и шума около предаването.

При тях се появи Сашо Диков, който заяви, че една седмица обстановката е взривоопасна.

„Двамата не искат да излизат от съблекалнята, докато не се изяснят нещата“, каза Диков и нахлу в гримьорната, където стояха Маринов и Рачков.


Двамата си крещяха и се обвиняваха кой първи е започнал скандала.

Ако кажа, кои са тия 4-5 жени, заради които сме баджанаци, целият формат „Ергенът“ трябва да свърши“, отсече Рачков.

„Виж, и двамата се потим, само че аз не продавам потта си на феновете за лекарство“, каза Рачков и добави: „в аптеката, като вляза „Веско Маринов против тръни“.

Веско разкри, че Магърдич го е накарал да каже на Рачков мръсник. Рачков пък призна, че Джуди го е насъскал и явно всичко е било предварително измислено от двамата продуценти.

„Те не се понасят. Тая фирма се крепи на мене, на Геро и на счетоводителя“, добави Рачков и каза на певеца, че му подава ръка.

„Нека да отидем на сцената, предполагам и ти чакаш тоя хонорар. Предлагам да си гледаме работата. Само да ти кажа – лоша дума се забравя, но баджанак остава. Щях да кажа, че това ти е бил краят на колебливата кариера, но няма да го кажа“, заяви Рачков.

Двамата се прегърнаха и поеха към сцената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.