Наскоро се пенсионирах и съпругът ми веднага попита, къде ще работя-Поисках да се разведа с него-На тези години! –


Хората, които са женени от дълго време, знаят, че семейният живот не е приказка. Понякога трябва да направите някои жертви за хората, които обичате. Точно това направи героинята на нашата история, оставайки омъжена заради децата. И едва на уважавана възраст тя си каза: „Искам да се разведа със съпруга си!“ Но сега тя самата не разбира дали това решение й харесва.

ИСКАМ ДА СЕ РАЗВЕДА СЪС СЪПРУГА СИ

Наскоро се пенсионирах. Винаги съм мислила, че след това животът става спокоен и премерен, но за мен се оказа различно. Всичко се е променило драстично. И дълбоко в себе си се радвам за това,  никой не ме разбира!

Родена съм и съм израснала на село. Там срещнах бъдещия си съпруг. Той беше от богато семейство, което притежаваше земя, така че родителите ми ме убедиха да се омъжа бързо. Първоначално се зарадвах, но с течение на времето разбрах, че това абсолютно не е моят човек. Но на село никой не се развеждаше, не беше прието. Следователно  продължих да живея като всички останали .

  Истинските предсказания за България: Те ще ви отворят очите, но и много ще ви стресират

Скоро имахме деца. Потопих се в грижите за тях. Въпреки че и тук през цялото време слушах каква лоша майка, домакиня, жена и човек изобщо съм. Още тогава започнах да мечтая за развод. Но никой нямаше да разбере, затова реших да изчакам .

Преместване в града

Когато децата вече ходеха на училище, наследих апартамент в града. И аз и семейството ми решихме да се преместим там. Беше като глътка свеж въздух за мен. Бързо си намерих работа. Това беше моят изход. Но съпругът ми не можа да се установи в града. Ако си намереше работа, бързо я напускаше .


Така станах единствената, която печелеше пари в семейството. Въпреки това, дори и в тази ситуация, постоянните му упреци в моя посока не спряха. Горчиво е да си призная, но цял живот съм живяла с мъж, който не ме е оценил. Но тогава не можех да го оставя, за да не нараня децата с нашия развод .

Децата пораснаха и създадоха свои семейства. И никога не съм се решавала на развод. Как да се разведе човек, с когото е живял четвърт век? Но самият ми съпруг ме принуди да предприема тази стъпка .

  Знаете ли кой е най-южният град в България - прекрасен е

Искам да се разведа със съпруга си!

Наскоро се пенсионирах. Съпругът ми обаче също не беше доволен от това решение. Веднага попита: „Къде ще работиш сега? Имаме нужда от нещо, от което да живеем!“ Погледнах го и разбрах, че ми е напълно непознат. През целия живот дори няма какво да си спомня, само упреци и скандали. Така ли искам да живея остатъка от живота си? И разбрах, че това не е това, което искам .

В отговор на изявлението му аз просто казах: „Искам да се разведа с теб. Ще ти опаковам нещата, иди при майка ти на село. Така и направих, като го изгоних от апартамента, честно казано, дори дишането стана по-лесно. Струваше ми се, че оттук ще започне новият ми живот. Просто бях попаднала на тотално недоразумение .

  Направих белята в Банско – изневерих на мъжа си с друг

Деца ми звънят всеки ден и молят да го върна. Дъщеря ми се скара и каза, че я е срам от мен пред свекърва си. По принцип казват, че не е прието на моята възраст да показвам такива изпълнения. И много ми писна от всичко това. В крайна сметка не искам да се сближавам с него, имам шанс за нов живот. Нямам ли право на това? Надявам се да имам достатъчно сили да не се поддам на техните увещания .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *