БГ Барби ще влиза в „Ергенът“ / СНИМКИ

Ще бъде вълнуващо преживяване, казва Андреа

Харесвам Евгени повече от Виктор, споделя устни №1 в света

БГ Барби влиза в „Ергенът“!

 

Само че не в този, а в следващия. Притежателката на най-големите устни в света има намерение да атакува най-коментирания риалити формат по родните телевизии. Изкусителната бургазлийка Андреа Иванова, която изуми света с огромните си устни и придоби слава на всички континенти, сега наблюдава с интерес случващото се с „ергенина“ Евгени.

Андреа е готова за

Андреа е готова за „Ергенът“

 

„Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, защото е по-интелигентен и разказа интересни неща за себе си. Ще бъде страхотно като преживяване. Вероятно ще е много изморително и напрягащо със снимки от сутрин до вечер. Трябва издръжливост, но ще се справя“, категорична бе пред вестника русокосата фурия, за която преди дни писаха медии от Тайланд, Великобритания и Испания.


 

Подготовката за „Ергенът“ минава през рекордна 34-а вливка на хиалурон в устните, която Барбито ще си направи по план в понеделник (27 февруари). Както „България Днес“ писа, последната 33-а инжекция бе в края на януари.

Наред с това завършващата немска филология в Софийския университет студентка залага ударно и на промяната на скулите на лицето си. След вливката Андреа ще си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, за да изостри формата им. За двете манипулации бургазлийката ще се бръкне общо с 1400 лева, с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби ще надхвърли 40 бона.

 

Предаването доби широка популярност

Предаването доби широка популярност

 

Андреа отправи и съвет към екипа на „Ергенът“ да разчупят с по-различна обстановка и атмосфера, тъй като и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на зрителите остава да изчакат до третия сезон на култовото издание, тъй като второто вече е заснето и Андреа ще кандидатства за следващото, трето издание на предаването.

Източник: bgdnes http://www.bgnow.eu/ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.