Синоптик направи нещо невиждано в ефира на Нова (Снимки) –

Ники Василковски пак беше култов и изби рибата. Синоптикът силно напомня на Емо Чолаков, който вечно блестеше на екрана с бисери.

Сега Василковски озарява по свой неподражаем начин ефира на Нова телевизия и често споделя различни любопитни информации за традиции и празници.

 

Именно подобен е и днешният случай, когато той буквално се опита да отнесе камера и оператор с голяма уруглювица..

Той и запита:

“Направихте ли си уруглювици за Сирни Заговезни? Троянци знаят какво е това. Ще ви разкажа повече в неделя”, обеща той, след силния си замах пред камерата.

“Ша счупя тоз телевизор. Такава приказка имаше преди време, обаче моля ви, вие не чупете телевизорите”, добавя той.

 

Популярният синоптик и журналист от Нова телевизия Николай Василковски се сдоби с мощен звяр в гаража. Той е броил около 70 000 лева за новия си джип, с който обикаля основно планински маршрути, пише „Галерия“.


„Това лято имах шанса да си взема по-високо проходим автомобил. Станах може би прохождащ фен на офроуд карането“, коментира носителят на множество награди, сред които награда за цялостна работа в областта на опазването на околната среда.

Въпреки че за всекиго е ясно, че Николай кара там, където не е в противоречие със закона, мнозина повдигнаха въпроса – дали е така? Причина за съмненията им са по-дивите места, които обикаля — като например, последно покорения връх  Мальовица, висок цели 2 729 м.

През изминалите три месеца синоптикът е преминал над 10 000 километра.

Колата е в черен цвят, с четири врати и бургаска регистрация. Все още няма тунинг, но подобренията вероятно ще дойдат, когато журналистът наистина наблегне на офроуда.

Овен за забавление, Николай ползва новото си возило и при нужда. Той бе един от доброволците в Карловско. „Няма как човек да не се трогне от това, което се вижда в репортажите и социалните мрежи. Ще има работа и за хората, и за доброволците дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.