Шест зодии ще имат късмет в любовта през януари 2023 г.


Януари винаги е ново начало. С настъпването на новата календарна година чакаме промени и мечтаем за красива любов.

На първи и втори януари планетата Венера, която отговаря за любовта, ще се свърже с Плутон.

От 3 до 26 януари 2023 г. всички знаци от зодиака ще се почувстват внезапно привлечени от приключения. От 7 до 11 е благоприятен период, когато можете да съживите отношенията с помощта на вълнуващо пътуване или изненада и дори някой ще има късмета да ви срещне на неочаквано място.

Но от 12 до 17 януари прекомерното желание за приключения може да развали отношенията. Още около 22 януари ще трябва да помислите за отговорността за действията си и да намалите жарта си.

Зодиите с късмет в любовта

Овен

За първия знак от зодиака в списъка януари ще е безкрайно благоприятен в любовен план. Затова съветът за един месец е да не седите вкъщи, а да общувате, и то не само с обичайния кръг от хора.

  Късметче според зодията за тази седмица, 10-14 ЯНУАРИ

Телец

Тази зодия ще има прекомерно желание да се отдаде на чувствени удоволствия, включително и интимни отношения.

Близнаци 

Януари ще ви даде добър шанс да срещнете любовта си, докато пътувате или учите. Като цяло началото на 2023 г. е много благоприятно в любовен план.

Рак

Януарските енергии не са много добри за тази зодия. Раците искат да са у дома. Ако обаче има заявка за запознанство, Вселената буквално ще ги изтласка от къщата на различни събития.


Лъв

Ако Лъвовете са в активно търсене на любовни отношения или през последните две години не са изпитвали радост от атмосферата у дома, скоро ситуацията ще се промени драстично.

Дева

  Многото пари, голямото щастие и лудия късмет ще са само за тези 4 зодии през 2023

Този знак от зодиака през януари ще ви принуди да се занимавате с работа и здраве. Но любовта ще избухне на хоризонта едва в края на месеца.

Везни

Везните са обречени буквално да се къпят в романтика през целия януари. Основното нещо е да не седите вкъщи, а да посещавате интересни събития и красиви ресторанти.

Скорпион 

Януари не е най-спокойният месец. Сега се отвори възможността успешно да промените и трансформирате в любовните отношения това, което се готви дълго време и не ви харесва.

Стрелец

Ако има желание да направите романтично запознанство и да прекратите самотен период в живота, препоръчително е да отидете на приключение.

Козирог

Тази зодия ще наблегне повече на печеленето на пари през януари, отколкото на любовните връзки. Въпреки това, ако искате да опознаете някого, все пак трябва да напуснете зоната си на комфорт и да насочите вниманието си към противоположния пол, а не само към кариерата си.

Водолей

  Сватбени камбани ще чуят 3 зодии догодина -

Водолеите са най-увлечени от любовните приключения. Все още е препоръчително да запазите главата си студена и да помислите дали си струва да промените живота си толкова драстично в името на нови хобита.

Риби

През целия януари представителите на тази зодия ще прекарат в носталгични настроения. И не без основание, защото хора от миналото могат да се свържат. Някои дори възобновяват стари връзки. Запознанството може да се случи в интернет или неочаквано в медицинско заведение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *