Венелин Петков потъна в отчаяние след като започна работа като учител и след постъпката на Николета Маданска


Николета Маданска може и да се забави с отговора си за стореното от Венелин Петков, но дори след като остана самотна майка на две деца, тя се оказа, че ще печели повече от него. Петков трябва да й плаща издръжка, но оправната блондинка вече му показа, че може да се справя повече от добре и без негова помощ, пише Блиц.

  Бъpзa oнлaйн cпpaвĸa ĸoлĸo пapи имaтe в бoнoвaтa ĸнижĸa дo тoзи мoмeнт!

След Нова година Николета Маданска ще се завърне в ефира на bTV, където работи като спортен репортер.

И за разлика от Петков, тя няма как да бъде уволнена поне още две години, тъй като по закон нито една майка не може да изгуби работата си, ако има дете на под 3 г. В момента малкият й син е на 1 г.


Николета има право на още една година платен отпуск, но с намалена заплата. Тъй като вече не е с Венелин Петков и се оправя сама с финансите, тя е решила, че не може да си позволи орязване на заплатата, заради което и се връща на работното си място, разкрива Уикенд.

  В Кауфланд се хванаха за главата: Баби и дядовци крадат луканка и кашкавал

По този начин Маданска сериозно натри носа на бившия си възлюбен, защото със сигурност ще печели повече от него. В момента Петков работи като учител в частно училище, където не взима повече от 1500 лв. на месец. Заплатите в bTV са далеч над тази сума.

Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца.

  Една жена на 46 г.: Дотук с чувствата, сърцето ми е уморено, само мисълта за нов мъж ме кара да се побърквам от страх и ужас
Източник: https://www.zajenata.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *