Зодиите, които ще се къпят в ПАРИ през ЮЛИ


Месец юли ще бъде наистина късметлийски за две от зодиите. Те ще разполагат с много пари, ще си позволяват скъпи почивки, луксозни придобивки и купища забавления. Не е изключено дори този бляскав начин на живот да породи завист сред останалите.

Ето ги и тях:

Везни

Това е първата зодия, в чиито живот предстои да се настани огромно щастие. Представителите й ще успеят да спечелят голяма сума пари, която най-вероятно ще бъде от продажба на имот. Най-хубавото е, че сделката ще надхвърли очакванията им и именно това ще накара Везните да си позволят малко повече удоволствия, отколкото по-рано са били планирали.


Лятото ще е незабравимо за този зодиакален знак. Везните ще пътуват до великолепно красиви дестинации, ще си купуват желани неща и ще се чувстват истински щастливи. Пожелаваме им да се радват на това, което им принадлежи и да бъдат разумни.

Телец

Втората зодия, която ще разполага със солидна сума пари през месец юли. Представителите й ще бъдат като същински галеници на съдбата. Добрите новини ще нахлуват в живота на Телците в момент, в който най-малко са очаквали. Не е изключено тази зодия да спечели непоносимо голяма сума от лотарийна игра. Представителите й няма да бъдат сдържани, когато става въпрос за покупки и глезотии. Те ще си позволят всичко онова, за което някога са мечтали.