Хороскоп за утре, 15 май-РИБИ Успех в преговорите и по деловите цели, СТРЕЛЕЦ Шансът ви за успех е доста силен –


ОВЕН
Финансова сполука
Откривайки важна подробност за работата си, ще продължите с нови сили да работите за нейния успех. Критичен ден, през който контролът върху поведението е отслабен и под въздействие на инстинктите може да се извършат нелогични постъпки.

 

Напрежението през този ден е валидно за всички Овни, а в бизнеса възникват и остри кавги. Шансът ви за успех във финансовите среди е изразителен, както и този за реализация на делови проекти.

ТЕЛЕЦ
Реализация на материални цели
Денят ще бъде пълноценен във всяко едно отношение. Трудностите на днешния ден могат да ви уязвят психически, за това е важно по всякакъв начин да контролирате емоциите. Сполучлив ден, предоставящ добри предпоставки за осъществяване плодотворни контакти, за печеливши сделки и за реализация на планирани парични цели или пътувания със същата цел. Във взаимоотношенията се действайте внимателно.

БЛИЗНАЦИ
Постижения
През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Негативен и тежък ден, който повишава емоционалността и ви прави по-уязвими на изкушения. Ярко подвижни, гневни и едновременно хитри, Близнаците ще действат по целите си с видима агресивност.Последната не ви поставя в предимство а ражда повече напрежение, което пък от своя страна ще прерасне в нестабилност. Въпреки характерните за деня кавги – постижения не липсват.

РАК
Силно печеливши възможности
Наясно сте, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. За предпочитане е да не започвате нови дела през днешния труден и нееднозначен ден. Изразителният успех на Раците през този ден е във финансовата сфера. Събитията едва ще се движат гладко, защото ще възникнат противоречия, които ще прераснат до остри кавги. Предимството е на ваша страна и ще постигнете целите си, В бизнеса ситуацията ще е доста изострена днес.

ЛЪВ
Овладявайте своевременно кавгите
С доброто си настроение и оптимизъм ще предразполагате другите към себе си и така ще ви се отворят много врати днес. Обърнете повече внимание на онези детайли, които пречат на работата ви или ви създават душевен дискомфорт. Потенциалът на Лъвовете е твърде изразителен през този ден и ясно подчертава продуктивните ви възможности, но остане ли на това ниво мощта ви, и не се ли трансформира в кинетична сила, шансът ви едва ли ще бъде целесъобразно използван.

ДЕВА
Конфликтни обстоятелства
Нуждата от глътка отдих ще ви накара да потърсите приятно място за отмора. Служебни и правни въпроси ще придават делови оттенък на заниманията ви през днешния натоварен ден. През повечето от делниците на различните седмици, Девите почти винаги разполагат с допълнителни възможности за реализацията на намеренията си, както е и сега. Днес обаче е налице и вероятността за провал в изпълнението на целите поради остри конфликти със заобикалящите ви.


ВЕЗНИ
Сполука
Ще имате чудесни шансове за изява. В делови план ви се представя възможност да успеете в сложна ситуация. Препоръките към вас днес са да върнете дълговете си и да не започвате нови дела. Енергични, но и доста напрегнати, Везните ще реализират целите си в събота. Денят е конфликтен и ще създаде доста неудобства поради ярката ви емоционалност и някои външни фактори, характерни с двойственост.

СКОРПИОН
Много напрежение
Изключително благоприятен момент на работното място. Помислете още веднъж преди да предприемете ход, който планирате отдавна. Отложете новите начинания и не поемайте инициативи, следвайте спокойно програмата си и щадете нервите си. Събота е предпоследният ден от това седемдневие, което за съжаление започна напрегнато, и така ще приключи. За момента е важно да се поддавате на нервната си превъзбуда, защото ще достигнете до вътрешна нестабилност, която ще бъде засилена от външни, неблагоприятни за вас фактори.

СТРЕЛЕЦ
Шансът ви за успех е доста силен
Бъдете умерени днес, защото са възможни неприятни изненади от висшестоящ човек. Обмисляйте добре решенията си и бъдете внимателни във всичко през днешния критичен и труден за всички ден. Събота е показателна с добрите възможности за професионална и материална реализация, но е налице и противоположно влияние, което ви действа демобилизиращо, и „подсказва” на мнозина от Стрелците, че биха могли да се възползват от хитрост, за да спечелят.

КОЗИРОГ
Действайте градивно
Актуални и с находчиви идеи, такива ще бъдете днес не само на работното място, но и по отношение на личните си дела. Работете спокойно над текущите си задачи и защитавайте интересите си, но без да манипулирате околните. Натрупаната в общественото пространство негативна енергия, създава условия за избухването на конфликти, за които дори не са необходими конкретни поводи. Пазете се от това масирано въздействие,и акцентирайте с усилията си върху градивните аспекти на професионалната си изразност.

ВОДОЛЕЙ
Не се поддавайте на гняв
Елегантно ще превърнете собствените си желания в такива на близките си, стига да не бъдете груби в отношенията си с тях. Всяко обвързване през днешния ден крие риск от емоционално и физическо натоварване. Водолеите разполагат със значително предимство за реализация на делови, лични, финансови или други цели, а сполуката ви ще зависи единствено от умението да се възползвате от шанса си.

РИБИ
Успех в преговорите и по деловите цели
Днешният ден ще ви бъде досаден, особено при изпълнението на професионалните ви задължение. Приоритетите ви през днешния ден ще са най-често от сферата на финансите. Прилагането на хитрост при реализиране на целите е твърде характерно явление за представителите на Риби, но днес не бива да ползвате от познатите зи методи, защото вместо успех ще последва провал. Много успех ще зарадва преговарящите и пътуващите с цел реализация на делови цели.