Ако сте Телец, Дева и Козирог, събота ще ви донесе много светлина и благоприятни обстоятелства –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес мислете много преди да говорите или преди да действате. Независимо какви са вашите причини или цели, има голяма вероятност да провокирате конфликт, поради несъгласие от страна на други хора. Разговор с жена може да внесе успокоение в живота ви, по въпроси които ви създават емоционален дискомфорт. В работата или в бизнеса си ще може да се зарадвате на добро постижение или на добра за вас новина. Ако сте родени под знака на Овен в събота ще започнете да реализирате някои планове свързани с вашия дом или ще предприемете подготовка за тях, а самото изпълнение ще оставите за почивните дни. Интересен, позитивен и успешен ден могат да очакват родените под знака на Лъв, ако успеете да погледнете по-ведро на живота извън собствения си дом. За родените под знака на Стрелец денят не носи важни събития. Днес може би ще размишлявате за някои преживявания от близкото си минало, които по някакъв начин ще ви напомнят за себе си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще ви донесе много светлина и благоприятни обстоятелства за развитие. Днес ще ви зарадват новини или събития свързани с дете или с млади хора. Влиянието на други хора в живота ви днес ще бъде позитивно и продуктивно за вас. Емоционални преживявания може да имате с хора, които живеят с вас или наблизо. Във финансов план ще имате своите добри възможности, но всичко ще зависи от желанието ви да работите и да влагате нови идеи в работата си. Родените под знака на Телец ще използват този ден да свършат повече задачи на работното си място, или друга някаква работа, от която ще очакват пари или някаква изгода. Благоприятен ден за пътуване ще имат родените под знака на Дева, както и за подредба на вещи, грижи за имущество, поддръжка на някаква собственост и др. Родените под знака на Козирог да внимават с финансовите средства, с които разполагат, тъй като са възможни всякакви изненади.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате очаквания за развитието на ваши планове, които ще искате да приключите преди края на седмицата. Някои от очакванията ви ще бъдат свързани с разговор или с общи действия с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева. Този ден носи късмет на всеки един от вас, но това няма да има нищо общо с изпълнение на ваши капризи. Неприятна новина може да разстрои някои от вас, но приемете конкретната ситуация философски, защото има някакъв смисъл в нея. Родените под знака на Близнаци ще преминат през силен стрес, уплаха или ще преживеят емоционално една неприятна новина. Няма да липсват тревоги и в живота на родените под знака на Везни, но те по-скоро ще бъдат като малки огънчета, които сами ще се палят и сами ще гаснат. Важен ден могат да имат родените под знака на Водолей, тъй като вътре в себе си ще вземете някои важни решения, с които ще имате желание да промените някои неща в живота си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота се постарайте да се освободите от тревогите и безпокойствата, които контролират емоциите ви през последните дни. Днес ще бъде важно да изградите и съхраните хармония вътре в себе си, в дома в който живеете и в семейството, което имате. Планове свързани със срещи или събирания ще имат благоприятно развитие както днес, така и през предстоящите почивни дни. Родените под знака на Рак ще имат работа с пари, с документи, планиране на разходи или финансиране на някакви семейни или бизнес проекти. Родените под знака на Скорпион могат да бъдат изненадани от новина или събитие свързано с дете или с млад човек. За родените под знака на Риби денят носи приятни разговори, преживявания с нови или стари приятели.