Хороскоп за утре 14 май-РИБИ Чудесни възможности, ВОДОЛЕЙ Благодатен ден –


ОВЕН
Пред етап с добри възможности
Хубав ден за вас и семейството ви. Преодолявате възникнал проблем.

 

Не обичате да сте в неведение, затова ще останете доволни от решаването на този въпрос. Всичко, което започнете днес ще ви се отдава с лекота, осебно делата касаещи материалната осигуреност и благополучие на семейството. По-благоприятен от отминалите дни, петък е надежден за реализация на цели, които ще постигнете в условията на партньорство.

ТЕЛЕЦ
Не се поддавайте на демобилизация
Спокоен и приятен ден очаква Телците днес. Приемате с присъщото си спокойствие всичко, което се случва около вас и винаги намирате начин да се справите без излишни нерви. С умения, знания и смелост работете върху дългосрочните си проекти. През този ден Телците притежават силен шанс за реализация на деловите си цели, но позитивните влияния за деня са придружени и от някои разгръщащи се негативни въздействия, от които най-нежелателно е да се поддадете на демобилизиращото влияние от заобикалящото ви пространство.

БЛИЗНАЦИ
Проявете активност
Естеството на работата ви изисква промяна в организацията, предвид нарасналите ви отговорности. Започнатите през днешния ден важни и значими проекти ще бъдат успешни, както и занимания, затвърждаващи авторитета и позициите ви. Освен за Телците, активизирането за реализацията на целите е абсолютно задължителна и за Близнаците, тъй като при вас демобилизиращото влияние се оказва по-упорито. Мнозина са се насочили към ангажимент свързан с обществото.

РАК
Търсете административна подкрепа
Отделете достатъчно внимание на здравето си. Нуждаете се от повече време, за да се възстановите емоционално и физически. С повече конкретика и находчивост ще постигнете целите си днес, за това не се суетете, а действайте. Представителите на Рак са притиснати от негативни външни обстоятелства, които предизвикват силно напрежение и издигат пречки за реализацията на целите ви. На настоящия етап ситуацията ще раздвижи с положителна перспектива само чрез влиятелна административна намеса в делата ви.

ЛЪВ
Сполука чрез партньорство
Ще се заемете с дела, които не сте успели да довършите през изминалата седмица. Работите добре в колектив. С разумни решения и стартиране на нови задачи ще поставите основите на по-добър период пред себе си. През този ден най-положително влияние за реализацията на целите ви в деловата сфера ще окаже партньорството. Преобладаващото мнозинство от зодията са индивидуалисти, но тона не пречи да приложите в работата си принципите за взаимодействие, чрез които ще постигнете успех.

ДЕВА
Не влизайте в кавги
Очаква ви спокоен ден, в който настина ще успеете да се насладите на почивката си. Възползвайте се от благоприятните си възможности днес, ще се отличавате с работоспособност и енергия да обхванете повече сфери на интереси. Себевладеенето е много добър показател през този ден, а Девите които са готови да го приложат чрез  волевите си усилия, наистина ще спечелят. В противен случай ще последват ярки неприятности, които ще бъдат предизвикани от остра кавга, последствията от която са непредвидими.


ВЕЗНИ
Поддържайте емоционалния си баланс
Имате усет за печеливши инвестиции и днешният ден може да се окаже добро потвърждение на това. За част от представителите на знака Везни денят се свързва с промени на работното място, в социален и политически план. Остротата, във взаимоотношенията с околните при вас, не се отличава съществено от тази, характерна за Девите днес.От съществена важност е да поддържате емоционалното си равновесие, за да постигнете целите си.

СКОРПИОН
Нерви и сблъсъци
Добре ще бъде, ако сте решили да инвестирате в нещо да бъдете изключително внимателни, защото сделката може да пропадне. Отнасяйте се с повече внимание към знаците и сигналите, чрез тях днес ви говори Съдбата. В началото на този ден негативното предразположение не е характерно за представителите на Скорпион но с течение на времето и разгръщането на събитията, обстановката ще се наелектризира и ще „започнат да прехвърчат искри”.

СТРЕЛЕЦ
Конфликти – по никакъв повод
Дайте израз на доброто у себе си, бъдете полезни и за околните. Много скоро това ще се върне при вас, но утроено. Освободете се от притесненията си и преодолейте страховете си, за да се възползвате от възможностите, които ви носи денят. За Стрелците ситуацията не е особено благоприятна, защото ще се сблъскат с нечия открита вражда.Ще има и други неприятни моменти свързани с лъжи, които може да предизвикат нестабилност.

КОЗИРОГ
Пазете се!
Ще проявите интерес към сериозни занимания, изискващи съсредоточеното ви внимание. Днес ще работите усърдно, поставяйки начало на дългосрочен проект, образователна програма или в друга, интересуваща ви сфера. Представителите на Козирог трябва много да внимават през този ден, а онова, което следва най-много да ги интересува е личната им сигрност. Възможно е да станете жертва на някакво форма на насилие или да повярвате на хитра лъжа, която да ви навреди финансово или в обществен аспект.

ВОДОЛЕЙ
Благодатен ден
Практичното ви мислене определя безпогрешно приоритетните ви ангажименти, които днес ще ви донесат добри дивиденти. Новости и промени от професионален, обществен и личен характер ще провокират активността на много от вас днес. Благоприятен и успешен ден, през който Водолеите ще постигнат успех в деловата си реализация и при отстраняване на проблеми. В делови план действайте с по-голямо внимание, защото се прокрадва началото на нестабилен период.

РИБИ
Чудесни възможности
Денят ще ви предложи срещи с много хора и установяване на полезни контакти. Работата през днешния ден ще ви спори, а всичко започнато ще завършите според очакванията ви. Успехът на Рибите в петък е сигурен, а звездната харакктеристика за деня го определя в три времеви интервала. В едни случаи става дума за дневна сполука. За други отбелязаният период ще обхване един месец, а за трета група четири години. Стабилизирайте личните си позиции.