Хороскоп за утре 12 май-ВОДОЛЕЙ Печеливши възможности, ТЕЛЕЦ Много силен късмет –


ОВЕН
Най-важни са хармоничните взаимоотношения
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. Това е ден на любов и състрадание, отличен е за помиряване и възстановяване на отношения.

И днес Овните няма да са доволни от развитието на деня. В момента трябва да се ориентирате по посока укрепване и стабилизация. Преустановете противоречията по важните за вас въпроси. Хармонични ли са взаимоотношенията с околните, имате шанс да реализирате преследваната цел.

ТЕЛЕЦ
Много силен късмет
Решени сте да промените живота си и сте с намерението да започнете от днес. Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Разполагате със силен шанс за парични постижения, както и за реализация на цели от материално естество и такива в личен план. Силен късмет ви носи този ден, но съдбовните фактори ясно и безусловно подчертават, че сега не бива да подписвате догори или да сключвате споразумения.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат ден
Успешните ви изяви ще благоприятстват участието ви в европейски програми от правен или културен характер. Това е ден на милосърдие и прошка, благодатен е за общуване, помиряване и възстановяване на отношения. Сряда е сложно съчетан ден. Едновременно подчертава началото на нов период, обещаващ добри възможности и силен шанс за успех, и повишеното напрежение у мнозина от Близнаците, поради борба за материално предимство.

РАК
Засилете вниманието
С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Посланията на деня призовават към милосърдие, любов, търпение и състрадание. Единствената, имаща стойност препоръка към Раците, е да засилят вниманието си до възможната най-висока степен, и да не се поддават на провокации, които провокират физически сблъсъци.

ЛЪВ
Владейте нервите
В делата си ще разчитате основно на себе си и с поведението си ясно показвате превъзходството си на останалите. Днес ще се чувствате в мир със себе си и света около вас, ако насочите вниманието си към занимания, подобряващи психиката, здравето и духовността ви. Ярко борбени за реализацията на целите си, представителите на Лъв ще са и разностранно активни в обществените и деловите среди.

ДЕВА
Пазете се от коварници
Поради забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени, не сте застраховани срещу здравословни неразположения. Останете спокойни и оценете това, което имате, като благодарите на Съдбата, без да търсите причини за недоволство и да критикувате.  Добрите влияния през деня ще ви предоставят предимство за реализация на цели свързани с обществените среди. Това влияние се разпростира и върху деловите ви ангажименти, но тук явно възниква повече напрежение, свързано с конфликти и зли дена.


ВЕЗНИ
Реализация на целите
Новата седмица започва многообещаващо за повечето от представителите на зодията. Правете добро на ближните и се отнесете с внимание към онези, които търсят присъствието ви. Представителите на Везни, които ще се заемат с осъществяването на обмислени проекти, ще достигнат до добри практически резултати в делата си. При бизнесмените ще е по-трудно поради съперничество, което в много случаи ще е придружено от коварни действия и неочаквани удари.

СКОРПИОН
Нервно напрежение
Щадете се повече и не позволявайте на негативни въздействия да упражняват власт над вас. Ще обновите енергията си с прояви на душевна и материална щедрост, с любов, милосърдие и състрадание. Ако Скорпионите са достатъчно концентрирани за реализацията на целите си, засилената им нервност едва ли ще е пречка за реализацията на целите им. Не обръщайте внимание на явления или фактори, които внасят дискомфорт в настроението ви.

СТРЕЛЕЦ
Поддържайте тонуса си
Не пропускайте шанса да направите добро впечатление на притегателна за вас личност. Със съзидателни мисли, намерения и действия ще преминете през днешния ден на любов, мисълдие и състрадание. Денят ще е напрегнат и почти всички Стрелци ще се сблъскат със затруднения, но това няма да намали ентусиазма ви за реализация на целите. Именно решителността ви ще е основният фактор за значителни постижения в сферите на вашите интереси.

КОЗИРОГ
Добра реализация
Любовта и милосърдието през днешния ден ви правят по-добри и състрадателни. Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с такива от близкия кръг. Избягвайте контактите с онези, които открито демонстрират неприязън към личността ви.

ВОДОЛЕЙ
Печеливши възможности
С приятели ще приключите полезно за всички ви занимание и ще подобрите настроението си. Ако сте изпълнени с любов и милосърдие, и работите не само за своето благополучие, но и за доброто на другите. Много благоприятен ден за печалби и реализация в материалната сфера но и голяма опасност да не станете жертви на измамници. За да се предпазите от такива не бива да поемате ангажимент за съвместна работа с някой, нито пък да се подвеждате по примамливи оферти.

РИБИ
Постигане на цели
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Посрещнете утрото с позитивна нагласа, без да се оплаквате и да хабите силите си напразно. Сряда е благоприятна за Девите, а определението включва реализацията на материални цели, финансови постижения и контакти,които да мнозина ще означават постигане на желано споразумение, или за договориране на интересуващи ги условия за съвместни делови начинания в бизнеса.