Хороскоп за утре, 9 май: РАК – безусловен успех; СКОРПИОН – радостно напрежение –


ОВЕН

Не нарушавайте правилата

Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Действате прекалено импулсивно и не случайно за вас важи правилото „Всяко чудо за три дни“. Следвайте вътрешните си импулси и ще намерите най-краткия път към успеха. Денят е неподходящ за колективна работа и започване на нови задачи. Днес представителите на Овен трудно ще се владеят при реализиране на целите си в службата и бизнеса.

ТЕЛЕЦ 

Сполука и силна енергия

Любовта на близките ви ще ви помогне да се възстановите и заредите с позитивно настроение. Сега е момента да се задържите повече време вкъщи и да си починете от напрежението през изминалата седмица. С интерес ще се отнесете към сфера, която до сега е стояла в страни от вашата дейност. През днешния нелек ден всяко общуване, запознанства и колективна работа се понасят трудно.

БЛИЗНАЦИ

На стабилни позиции

В отлично настроение сте и отношенията ви с околните са прекрасни. Работете за подобряване на физическата си и психическа форма. Бъдете търпеливи, хубавите неща предстоят и днес ще се убедите в това. Наложете си повече самоконтрол и се съобразявайте с обстоятелствата и хората в тях. В сравнение с предните два знака, позициите на Близнаците през този ден са по-надеждни поради ярката съдбовна подкрепа.

РАК

Безусловен успех

Този ден се характеризира с висок жизнен потенциал. Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. Служебните задачи ще ви натоварят с повече отговорности и повишени изисквания. Негативите на деня могат да провокират непредсказуеми развития, които се отразяват на настроението и мислите ви.

ЛЪВ

Физическа неустойчивост

Благоприятно развитие на делата ви, но от вас се очаква да действате решително и със замах. Днес сте особено магнетични, и околните не могат да ви се противопоставят. Предстоят интересни събития, част от които са от особена важност за целите, които сте си поставили. Решаване на професионални и битови въпроси могат да провокират конфликти и други, негативни въздействия върху вас.

ДЕВА

Добър шанс

Събитията ще ви провокират към бързи и адекватни действия. Денят ще бъде полезен за вас, освен с новите контакти, и с получаването на добри новини. Отговорно и с внимание ще отделите голяма част от времето си за решаване на служебен проблем. Много нови неща около вас ще ви държат в кондиция и с желание за изяви. При реализирането на професионални и материални цели, Девите не биха се сблъскали с проблеми.


ВЕЗНИ

Стабилизация

Разнообразен и приятен ден, без нежелани изненади. Деловият ви нюх ще ви подскаже най-удачното решение. Въпроси, свързани със здравето и психическата ви устойчивост ще занимават много от вас днес. Възможно е да бъдете обхванати от меланхолия, която да граничи с депресивно състояние. Самостоятелните занимания през днешния ден ще са ползотворни и ще отхвърлите повече работа.. Вашият успех през този ден е сигурен.

СКОРПИОН

Радостно напрегнати

Увереността, която излъчвате ще ви помогне да наложите идеите си и да постигнете целите си. Няма да си помогнете, ако не направите усилия да потиснете емоциите и раздразнението си днес. Днес предпочитате да си почивате и да се занимавате с приятни неща. Погрижете се сами за делата си и без да разчитате на други, ще ги приключите навреме и с желаните резултати. За някои от знака неделя ще е по-напрегната  от предния ден, но не в негативния смисъл на думата.

СТРЕЛЕЦ

Овладейте емоциите

Част от вас изпитват известна несигурност в действията си днес. По-лесно от колкото предполагате ще се справите с финансов проблем, без да ви се налага да рискувате. Погрижете се за здравето си днес или поне не го излагайте на рискове. С отговорно поведение и професионални умения работете върху планираните задачи. Ядовете, характерни за Стрелците през този ден няма да са причинени от липса на шанс за реализация на целите.

КОЗИРОГ

Благодатен ден

Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Застъпничеството ви за някой, който притежава талант и потенциал за развитие заслужава похвала. Денят ще ви предложи възможности за реализация на проекти, имащи отношение към индивидуалните ви изяви. С изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент ще поставите основите на бъдеща дейност.

ВОДОЛЕЙ 

Организирайте се

Бъдете приветливи, поддържайте добрия тон и оставете неприятелите ви сами да направят погрешната стъпка. Отношенията ви с околните са много добри. Съумявате блестящо да избегнете противоречията с тях и неусетно да утвърдите идеите си. Мислите ви отново ще ви връщат към събитията от последните дни. С овладени емоции и поведение днес ще избегнете възможни затруднения в общуването ви.

РИБИ 

Сполучлив ден

В приятна атмосфера ще премине денят ви. Семействата ще се сплоти около предстояща задача, от интерес на всички вас. Много от нещата, с които сте длъжни да се съобразявате не ви се нравят, но защо търсите причините извън себе си. Приемете случващото се и, ако то не ви носи удовлетворение, помислете за промяна. Неблагоприятен ден, който може да провокира неочаквани развития, за това е важно да сте въздържани.