Хороскоп за 9 май 2022-Везни ♎-Където и да те отведе съдбата, няма да се заблудиш, Рак ♋-Мир и хармония –


Овен ♈ Днес връзките ви с представители на други градове и държави (включително лични) имат шанс да станат по-рационализирани. Най-вероятно това ще се случи по инициатива на някой друг и просто трябва да приемете предложените условия.

Ако не сте имали време да изразите чувствата си, изпратете писмо, направете важно предложение, побързайте: още на следващия ден опитите ви да коригирате ситуацията може да се провалят.

Телец ♉ Днес звездите ви позволяват да ходите по ръба на бръснач, но в същото време не ви съветват да рискувате безопасността и здравето си. Трябва да сте по-внимателни, когато харчите пари за забавление, а играта с огън в любовта си струва само до определени граници. Кратко пътуване трябва да бъде не само интересно, но и възможно най-удобно. В семейството не е изключено да се говори за преместване, религия, дългове или наследство.

Близнаци ♊ Днес любовните контакти и брачните отношения са особено важни за вас. Емоционалната симпатия, романтиката на чувствата и сходството на интелектуалните интереси ще бъдат успешно подкрепени от наличието на съвместни идеи за бъдещето и готовност за взаимна отговорност. На този фон малките различия в навиците или естетическите предпочитания няма да играят роля. Ако искате да угодите на непознати, разберете техните вкусове.

Рак ♋ Отношенията ви в домакинството днес се отличават с желание за мир и хармония. Това е подходящият момент да се върнете към старите семейни или национални традиции (например към съвместни обеди или вечери). Рутинните домакински задължения могат да станат неизбежни, продиктувани от чувство за отговорност към родителите, по-възрастните членове на семейството или брачния партньор, или свързани с грижата за домашен любимец.

Лъв ♌ Помислете предварително за програма за действие, дори ако в дневния ред е романтична среща. Възможно е днес да се изкушите да разнообразите любовните си афери с хоби отстрани, особено ако сте в приятна компания. В този случай добре планиран план преди време ще ви предпази от грешки. Това е добър ден за изява на сцената и за финализиране на вашите творения.

Дева ♍ До вечерта може да ви преследва чувство на безизходица. Може също така постоянно да се разкъсвате между стари навици и нови хобита. Ситуацията в семейството днес може да остане несигурна, а плановете и вкусовете – променливи. Вътрешният глас обаче упорито ще ви казва, че трябва да вземете решение и да начертаете черта под близкото минало. Изберете това, което е наистина ценно и важно за вас.


Везни ♎ Днес обстоятелствата са променливи, но действията ви далеч не са случайни и добре обмислени. Където и да те отведе съдбата, няма да се заблудиш. В морето от шансове безпогрешно ще изберете този, който най-добре отговаря на вашите намерения. Не бива да отхвърляте покана за разходка или парти. Опитайте се да задържите човек, който е мил с вас и чиито убеждения са подобни на вашите.

Скорпион ♏ Атмосферата на деня не е благоприятна за прекомерна сериозност и ви кара да се отдалечите от монотонността. В същото време тя не допуска безхаберие и разврат. Днес можете да си купите забавна ненужна дрънкулка, но едва ли ще пръснете цялото си състояние. В сърдечните въпроси не е изключена лека афера с романтичен оттенък, но поради случайно хоби няма да можете да забравите обекта на постоянната си симпатия.

Стрелец ♐ Днес имате нужда от съвета на по-възрастен приятел или от солидна система от собствени принципи. При липса на такава подкрепа можете да станете много непредсказуем човек, ненадежден както за себе си, така и за другите. Общителността и способността да избирате правилните думи навреме ще ви помогнат бързо да коригирате дребните грешки. Ако не сте имали време да признаете любовта си или да поговорите с детето, направете го без отлагане.

Козирог ♑ Прекомерната целенасоченост днес няма да е подходяща. Този ден е благоприятен за намиране на допълнителни шансове: например контакти или източници на информация. Можете да се насладите на интересен разговор, лична кореспонденция, пребиваване в лоното на природата или лесен флирт. Ако сте уморени от притеснения, може да ви хареса временното уединение. Храната в наши дни не трябва да е твърде тежка.

Водолей ♒ Днес ви е трудно да споделяте романтична, интелектуална и духовна симпатия. Възможно е да започнете да изпитвате неприятелски интерес към някой от вашите съмишленици, което ще добави особена пикантност към общуването. За щастие, вашата естествена рационалност, честност и силна система от вярвания няма да ви позволят да бъдете водени от случайни настроения, ще можете да поддържате обективен поглед върху ситуацията.

Риби ♓ Необходимостта от разнообразие днес е балансирана от необходимостта да се следват норми и стандарти. Ако сте объркани в любовните отношения, не сте сигурни в семейното си положение или сте се разделили с парите твърде несериозно, опитайте се да се консултирате с по-опитен човек (например с по-възрастен приятел). Това не е най-доброто време за започване на романтични отношения, те могат да бъдат повърхностни.