4 зодии, които просто са родени с КЪСМЕТ – дали сте между тях


Късметът означава необясними житейски сполуки на индивида, без значение дали те са заслужени или не. От своя страна, понятието „лош късмет“ („Такъв му бил късмета !“) се използва за човек, застигнат ненадейно от събития, носещи му вреди, злини и незаслужени страдания. В тези случаи важи и понятието Съдба в неговия негативен аспект („Такава му била Съдбата…“; „Никой не може да избяга от Съдбата си…“). Съществува теория, че Съдбата на даден индивид е предопределена още от раждането и следователно, той или има късмет, или няма. Животът на късметлиите е успешен във всяко отношение и те се чувстват щастливи – като че ли невидима сила им помага да се справят и с най-трудните ситуации и ги тласка напред да постигнат все нови и нови успехи.

Според астрологията, късметът е привилегия, с която са дарени от рождение представителите на следните 4 зодиакални знаци.

 

Водолей

Силното мисловно излъчване при свободолюбивите Водолеи, в комбинация с дарения им късмет, позволява успешно реализиране на всичко, за което мечтаят и обичат.
В любовта, Водолеите бързо се ориентират дали „връзката“, която са започнали, е перспективна или не; те не изчакват и експериментират наново и наново, докато не намерят „сродната си душа“, а в случай, че това не стане – остават си щастливи в своята независимост. Водолеите имат късмета да откриват екстраординарни неща на най-неочаквани места. Освен това, те винаги печелят, участвайки в хазартни игри, което им носи допълнителни доходи.

Близнаци


Близнаците имат огромен заряд от интуиция, позволяващ да са наясно, в какви събития ще се забъркат. За щастие, притежават и късмета да излязат невредими, когато очакваните проблеми се „стоварят“ на главата им, след което продължават устремно напред.
В любовта също са късметлии да попадат на хора мечтатели, притежаващи дълбока душевност – качества, за които Близнаците си мечтаят. Нещо повече, мечтаейки за точно определен тип партньор, те го проектират в съзнанието си и, при късмета, с който са надарени, въпросният индивид се появява и навлиза в живота им…

 

Лъв

За Лъвовете късметът е просто даденост, предпазваща ги невредими в трудни ситуации, за да реализират успешно силата и устрема, с които са надарени от Съдбата. Те са харизматични, обожавани от околните и всяват респект, така че пътят им към успеха е предначертан. При това положение, изборът им на партньор е твърде широк, така че не е проблем да намерят „сродна душа“. В това отношение, късметът винаги е на тяхна страна и ги води към лелеяното щастие.

Стрелец

Свободолюбивите Стрелци са преди всичко страстни мечтатели да постигнат всичко, което са си пожелали. Не разчитайки на късмета си, с който безспорно са надарени, те неуморно и интензивно се трудят да постигнат мечтите си в професионален план, а в личен – неглижират несполучливите опити, за да достигнат до „правилния“ партньор, с когото да споделят бъдещето си.