Хороскоп за утре 7 май-РИБИ Осъществяване на целите, ВОДОЛЕЙ Шанс за печалби –


ОВЕН
Избягвайте конфликтите
Поставили сте си ясно очертана цел, върху която ще концентрирате времето и енергията си. Около вас има изкушения и не сте застрашени от провокации. Днес задачите ви в личен и делови план никак не са малко и ще се наложи да действате упорито.

Налице са възможности за материален успех и за парични печалби, но огромна част от Овните са доста нервни и трудно се овладяват.Не давайте воля на мощно взривоопасната си нервност.

ТЕЛЕЦ
Пазете се от измами
С подходящото настроение и нагласа сте да свършите заплануваните от вас неща днес, но нещата няма да зависят само от решенията ви. Успехите, които постигате днес далеч ще надхвърлят очакванията ви. През този ден вашите възможности за материален успех са значителни. За едни от зодията те са свързани с чужбина, което може би ще наложи пътуване за някои. В други случаи става въпрос за ползотворни преговори, чрез които е възможно да пробиете в нова сфера от бизнеса.

БЛИЗНАЦИ
Ангажирайте се със задачите си
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Вашата упоритост ще ви изведе до високи хоризонти. Петък може да бъде както много успешен и положителен, така и крайно неприятна и затормозяваща. Всичко зависи от нагласата ви за толерантност във взаимоотношенията – делови и други. Денят ще е много плодотворен и гарантира успех на всички, заели се сериозно с реализацията си.

РАК
Доверете са на интуицията си
С разумни и последователни действия ще защитите позициите си и ще привлечете на своя страна хора, с подобни на вашите интереси. Засилете общуването си с онези, към които имате определени очаквания. Обстоятелствата за преобладаващата част от Раците са твърде деликатни днес. Шансът ви за сполука е изразителен, но едновременно с него е налице и тенденция за неприятни ситуации, които може да предизвикат тъкмо обратното. Вашият верен съветник в настоящия момент е интуицията.

ЛЪВ
Значителни възможности
Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Денят ще ви позволи да разгърнете силите си в осъществяване на намеренията си. Изразителен служебен успех, парични печалби и крачка напред към обмислени промени. За мнозина последните са свързани със смяна на местоработата. Този процес ще се осъществи за някои от зодията до дни, а при други ще бъде факт до няколко месеца.

ДЕВА
Проблеми в дома
Хубавото време ви се отразява много добре. Настроението ви е приповдигнато и съвсем не ви е до работа. Ще следвате програмата си и насрочените в нея срещи. Петък предизвиква напрежение вкъщи и не са изключени по-остри реплики с член от семейството. Днес някои Деви ще действат с много енергия по задачи от материално естество, а други ще предпочитанията си на контакти. Необходимостта от търпимост към другата страна е подчертана.


ВЕЗНИ
Късмет и сполука
Идея, в която съзирате добра перспектива ще ви подтикне към по-активни действия. Имате шансове днес да успеете да се справите с планираното. Значителен делови успех носи петък за Везните. За едни от зодията той се изразява в изгодни сделки. Други ще пътуват за сключване на изгоден договор, а трета група от вас просто ще бъдат облагодетелствани от късмета за реализация на намисленото. Късметът ви днес е много силен.

СКОРПИОН
Трудности и проблеми
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. С усмивка ще постигате всичко, което желаете днес. Този ден ще е лесен при осъществяване на контакти с приятели или роднини. Взаимоотношенията ви ще навлязат във фаза на противоречия, които в много случаи прерастват до пълен успех. Причините за липсата на нервност е усещането ви за силна сполука и ярък успех.

СТРЕЛЕЦ
Шанс за финансов успех
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Ще спомогнете за добрата атмосфера на дома, ако станете по-дружелюбни и се съобразите с близките си. Значителните възможности на Стрелците в петък определено се отнасят към паричните печалби. Сега обаче у мнозина се забелязва неувереност в собствените сили и възможности Схващането най-вероятно е породена от липсата на готовност за делова активност. Мобилизирайте се!

КОЗИРОГ
Мобилизирайте се
Няма да се уморите да търсите истината, каквото и да ви струва това. Петък е носител на достатъчно благоприятни фактори за вашата делова и финансова сполука, но се явяват някои негативни ситуации,които може даа блокират пътя ви към успеха. Това може да е неприятна новина, или зависимост от нечие външно вмешателство, или друг спиращ фактор.

ВОДОЛЕЙ
Шанс за печалби
Ще намерите време както за професионалните си ангажименти, така и за всички останали, които очакват вниманието ви днес. Не огорчавайте себе си и околните с непрекъснатите си забележки. Вашето добро отношение към работата ви, хората и света ще бъде добре прието и ще се толерира от съдбата. Няма съмнение, че Водолеите винаги са работили усърдно и отговорно, а това е и истинската основа за постиженията ви. Нарушите ли  ритъма, резултатите са били печални. Сега няма такава опасност.

РИБИ
Осъществяване на целите
Ползвате се с уважение сред колегите и това ви позволява по-лесно да лансирате своя идея. Денят е много удачен за делови контакти и преговори от всякакво естество. През този ден материалният успех е характерен и за Рибите; Разполагате с добри възможности за печалби, за успешна реализация на цели, и за успешно планиране на бъдещи ангажименти с вашите партньори. Някои ще се зарадват на очаквано признание. Навлизате в период за растеж.