Хороскоп за 7 май 2022 г-Близнаци ♊ Днес шанс да използвате финансов резерв, Везни ♎ Събитията от деня са благоприятни –


Овен ♈ Независимо от нивото на богатство, днес може да се почувствате недоволни от финансовото си състояние и да започнете да се стремите към повече. Може да се наложи да се справите с проблеми с данъци или издръжка на деца.

 

Пазаруването може да доведе до големи допълнителни разходи и скъпи покупки. Не е изключено и повишеното внимание към храненето, интересът към чуждата кухня и нейните екзотични съставки.

Телец ♉ Вашият враг днес е неумереността. В тези дни не трябва да назначавате ден на гладуване или начало на диета: добрият апетит и склонността към излишък ще анулират добрите намерения, свързани със загубата на наднормено тегло. Ако не искате да се чувствате претоварени вечер, задайте границите на своята чувствителност. В противен случай вашата доброта, пари или гостоприемство ще бъдат използвани от всички.

Близнаци ♊ Днес имате шанс да използвате средствата на партньор или финансов резерв, създаден от вас. Възможно е да помогнете на някого, като тайно се надявате да получите материално възнаграждение за това. Ако имате здравословни проблеми, избягвайте излишните ексцесии. Неумереността в храненето или други удоволствия може да се превърне за вас в усложнения в работата на ендокринната система.

Рак ♋ Днес сте склонни да идеализирате тези, които обичате, да ги защитавате или разглезвате. Емоционалната щедрост и повишената чувственост ще направят една романтична среща, насрочена за този ден, незабравима. Желанието за скъпи удоволствия е възможно. Посещение, празник, празник могат да се превърнат в дълъг шумен празник. По това време можете да очаквате и нов взрив на творческото въображение.

Лъв ♌ Днес несъзнателно се стремите да докажете своята независимост на близките си. Събитията от деня обаче ще ви напомнят, че не можете без тяхната подкрепа, емоционална или финансова. Въпреки амбициите си отделете време за семейни традиции и общуване с родителите си, тъй като загубата на връзка с корените ви може да бъде фатална за вас. В личните отношения избягвайте проявите на ревност и нрав.

Дева ♍ Днес има силно желание за разширяване на хоризонтите. По пътя има голяма вероятност да получите незабравимо преживяване или среща с влиятелен човек. Увеличават се и шансовете за близък контакт с жители на друг град или държава, представители на различна култура или националност. Може да се наложи да се запознаете с екзотични обичаи или да опитате традиционна чуждестранна кухня.


Везни ♎ Събитията от деня са благоприятни за големи разходи и придобиване на скъпи неща. Силата на желанието днес може да има предимство пред склонността към разумна икономия. Може да се наложи да използвате съвместни ресурси или да теглите пари от банкова сметка. Пазете се от усложненията, свързани с плащането на данъци, такси, издръжки, застрахователни премии. Възможно е това да предизвика разногласия между вас и партньора ви.

Скорпион ♏ Днес вашите заявки може да не отговарят на възможностите. Когато разчитате на помощта на друг човек, проявете искрено уважение към неговите вярвания, постижения и принципи. Ако скриете егоизма и преследването на лични интереси зад показната щедрост, бързо ще бъдете разбрани. Ябълката на раздора в този момент може да са материалните ценности, религиозните традиции, моралните принципи, авторитета и популярността.

Стрелец ♐ Днес до вечерта може да бъдете преследвани от жажда за забранени удоволствия и прекомерни удоволствия, страст и ревност, интерес към екзотиката. Възможно е да бъдете привлечени от ролята на жертва или възможността да действате като таен благодетел. Силни преживявания могат да бъдат причинени от общуване с животни, финансови перипетии, интимни житейски събития, пребиваване на затворени или свещени места.

Козирог ♑ Днес далечни хоризонти на бъдещето ви привличат. Новите приятели са в състояние да ви покажат света от неочаквана страна и да ви отворят вратата към страната на непознатите усещания. Но не очаквайте от тях повече, отколкото могат да ви дадат. Много от това, с което щяха да ви изненадат, ви е известно отдавна. Може би не трябва да преследвате новостите и посещението при стари съмишленици ще ви бъде достатъчно.

Водолей ♒ Преди да следвате този или онзи план, уверете се, че не идеализирате ситуацията и че сте наясно с истинското подреждане на фигурите на шахматната дъска. Без достатъчно опит или добра подготовка, стремежът към невъзможното може да ви струва пари, стрес или разочарование. Възможно е днес да се наложи да преодолеете авторитета на традициите или да устоите на семейния натиск.

Риби ♓ На този ден вашите желания и надежди са широки и широки. Далечните градове и държави може да ви изглеждат като обетована земя в сравнение с това, което виждате в непосредствена близост. Може да мечтаете да пътувате по света, за да намерите несметни съкровища или да срещнете голяма любов. Днес не може да се изключи повишеният интерес към рекламата, икономиката, образованието, религията и духовното израстване.