Ани сподели на годеника си тайна, която пазеше от 14-годишна и той развали сватбата


„От 14-годипна пазя мрачна тайна. Дълги години с родителите ми ходихме по лекари докато разберем какво ми е.

 

щом научих диагнозата си се сринах“, това проплаква Ани.

Тя все пак уточнява, че е намерила сили и с подкрепата на родители си се е съвзела и е започнала да живее пълноценно, но не съвсем.

„Заради тази ми тайна всичките ми връзки се развалят. Повечето от тях самата аз саботирам, защото не събирам смелост да го каза на приятелите ми“, уточнява Ани.

От години обаче тя имала сериозна връзка с един мъж.

„Преди година той ми предложи брак. Аз се съгласих. Започнахме да организираме сватбата. Тя трябваше да е това лято.


Реших, че той има право да знае тайната ми и заради това му споделих каква диагноза ми поставиха още когато бях на 14 години.

Мислех, че ще срещна разбираме от негова страна – все пак той се кълнеше, че ме обича и иска да остареем заедно. Вместо това той развали сватбата ни и ме напусна“, проплака Ани.

„Истината е, че още от малка имам проблеми с цикъла. Именно заради това започнахме и да посещаваме редица лекари с родителите ми. Това продължи няколко години и накрая докторите ми казаха, че съм безплодна и че никога няма да мога да имам деца“, споделя Ани.

„Винаги съм искала деца, да имам голямо семейство и любящ мъж. Мислех, че съм го намерила, че ще ме приеме такава, каквато съм и че няма да има нищо против да осиновим дете – така ще помогнем на малко човеченце в беда, а и ще мога да бъда майка. Но вместо това получих втория най-голям удар живота ми“, казва тя.

„Сега отново съм разбита на парченца. Ще ми трябва време да се съвзема и дано някои ден намеря мъж, който да не избяга щом чуе, че съм безплодна“, споделя Ани, която допълва, че никога няма да изгуби вярата си в щастието и доброто.