76-годишна баба се съблече по провокативни бикини: Гледката не оставя никого безразличен! (Снимки): –


Джоан Макдоналд (76) изненада феновете, след като показа красивата си фигура в голо бикини. Моделът често споделя тренировките си с милиони фенове в Instagram.

Бабата се съблече, за да покаже на всички завидното си тяло, въпреки че е в осмото десетилетие от живота си.

Джоан Макдоналд е кралицата на фитнеса и наистина е в страхотна форма – дори на 76 години. Тази гуру на упражненията (както я наричат) има 1,6 милиона фенове в Instagram, където често споделя своите фитнес съвети и мъдрост.

Сега, в един от последните си записи, Джоан от Канада отмъсти на „хейтърите“, които не харесват тялото й и я наричат ​​заради външния й вид.


фитнес баба

„Да давате прякори на възрастни хора заради външния им вид не е нещо ново, особено заради кожата и външния им вид“, пише тя.

„Тъжно е, но е истина! „Най-лошото е, че остаряваме (особено ние, жените) и преживяваме лично възгледите на всеки отделен човек.“

„Вместо да се възхищаваме на телата си, ние се срамуваме. Преди се срамувах да нося бански. Поглеждах тялото си и си мислех, че краката ми са къси, краката ми са дебели, а задните части са твърде широки. Съзнавах, че остарявам, но не позволявах на другите да ми се подиграват. „Затова започнах да работя повече върху тялото си“, заключава тя.