Хороскоп за утре, 5 април: СТРЕЛЕЦ – нова оферта; РИБИ – парите са с Вас! –


ОВЕН

Реализация на печалба

Съумейте да защитите интересите, без да се поддавате на натиск, от когото и да било. Посветете този ден на почивката и спокойствието си. Не обръщайте внимание на предизвикателствата от всякакъв вид, днес не сте във достатъчно активна форма. От гледна точка на справяне с деловите задължения и с въпроси от личния периметър, понеделник никак не е лош за Овните.

ТЕЛЕЦ 

Реформа 

Ще ви занимават делови задачи, по голяма част от които вече сте работили. Получавате добри отзиви за въпросите, с които се занимавате в последно време. Като шанс за сполука  понеделник  е прекрасен за представителите на Телец, а професионална ви реализация ще е на високо ниво. Голяма част от представителите на знака ще имат доста задачи през този ден, което го прави в известна степен притеснителен, но постиженията ще са достатъчно солидни, за да отстранят усещането за физическо и психическо претоварване.

БЛИЗНАЦИ 

Не се ядосвайте 

В личен план ви предстои стабилизиране на отношенията с интересна личност, която ви вълнува. Заниманията ви днес ще протичат без излишни лутания и главоболия. Сполуката на Близнаците през този ден зависи изцяло от готовността за активност и практическата демонстрация на тази готовност. Шансът ви за успех не подлежи на съмнение, но повечето от зодията са крайно зависими от настроението си, а последното е силно променливо.

РАК 

Шанс за сполука

Днес настроенията ви се менят постоянно и това поставя в неловка ситуация хората, с които сте заобиколени. Ще прибавите нови задачи към натоварената си програма. Перспективата да успеете добре я осъзнавате и това ще ви мотивира допълнително. Понеделник  е благоприятен и ще ви донесе успех в деловите и личните задачи. У мнозина се забелязва известна нерешителност, но не е трудно да я преодолеете.

ЛЪВ 

Късметът е с вас 

Помогнете на онези, които търсят съдействие от вас за решаване на проблемите си. Денят ще е благоприятен за онези от вас, които дават изява на духовните си търсения. Много контакти и движение в обществените среди определя  понеделник  за Лъвовете. Денят никак не е лош за постижения в материалната сфера или за осъществяване на личните ви желания. Шансът ви за реализация на задачи, свързани с административни разрешения е ярък.

ДЕВА 

Не се конфротирайте

Жадни за успехи, ще се впуснете в поредното предизвикателство, загърбвайки съмнения и лични предпочитания. Семейно тържество или някакво събиране с близки хора занимава мислите ви днес. Материалният успех, плодотворните контакти и гъвкавото поведение при реализиране на целите е характерна особеност за Девите в  понеделник. Тези определения дават достатъчна яснота за позициите, на които се намират представителите на зодията и за способите, чрез които ще действат успешно.


ВЕЗНИ 

Силен старт 

Добрият тон изисква да положите повече усилия за да запазите взаимоотношенията си с околните такива каквито бихте желали да са. Получете максималното от днешният ден. Пред вас се откриват чудесни перспективи и само мързелът може да ви попречи да ги оползотворите по най-добрият начин. Шансът за материален успех при Везните е изразителен през този ден. За бизнесмените от зодията това е ясно доловимо, но и за останалите представители от знака не може да се каже, че са в по-лоша позиция.

СКОРПИОН 

Ползотворен ден 

няма да сте мотивирани за активни действия, напротив. Ще търсите спокойствието и тихата обстановка около себе си. Каквито и да са плановете ви днес, ако се погрижите за другите да останат доволни, ще е най-голямата ви заслуга пред света. Скорпионите ще извоюват безспорен успех по деловите си задачи днес. Високото ниво на активност е валидно за всички посоки на изявата ви до пълно осъществяване на целите.

СТРЕЛЕЦ

Нова оферта

Впускате се самоуверено в ново за вас начинание. Изгледите ви за успех са много добри и оптимизмът ви е напълно основателен. Съюзете се с онези, които ви предлагат помощта си безкористно. Не са много, сред тях са близките и приятелите, които тихо вървят до вас и често остават в сянката на успехите ви. Понеделник  е богат на възможности за постижения в материалната сфера и за парични печалби. Безработните от зодията имат шанс да намерят устройващо ги работно място.

КОЗИРОГ

Стабилизация

Едно предложение ще ви накара да размишлявате повече. Ще бъдете в разбирателство с всички около вас. Излъчвате добро настроение и сте в състояние да правите компромиси, когато това се налага. Днес ангажиментите и настроенията у представителите на Козирог граничат с множественост. По отношение на първите ситуацията никак не е лоша, но относно настроението, ще е доста неприятно, ако му позволите да диктува стила ви на работа.

ВОДОЛЕЙ 

Действате дръзко

С помощта на партньорите си ще успеете да задвижите проект, който сте пренебрегвали до този момент. Днес попадате на възможност, която наистина не е за изпускане. Опитвате се да привлечете някого на своя страна, но това няма да се окаже нужно – той сам ще ви потърси съвсем скоро. На Водолеите няма да им липсва делова активност в  понеделник , на което ще се дължат и професионалните им завоевания.

РИБИ

Парите са с вас 

Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Във ваша полза е да се освободите от натоварващи мисли и изживеете пълноценно деня си. Понеделник  е сполучлив предимно в материален план за представителите на Риби. Характерни са печалбите, успешните сделки, новите възможности от делови тип, но и малко изнервящите обстоятелства в службата, където винаги възникват причини за недоволство.