Хороскоп за утре 3 април-РИБИ Раздразнени и потиснати, КОЗИРОГ Преодолейте негативното си настроение –


ОВЕН
Добра реализация
Интересно предложение ще повиши активността ви и ще стимулира желанието ви да направите нещо повече за себе си. Днес голяма част от Овните ще останат доволни от извършеното, въпреки че някои от вас ще работят твърде усърдно за да приключат с ангажиментите си.

 

Друга група от представителите на знака ще предпочитат разнообразието и най-вероятно ще направят кратко пътуване до желано място.

ТЕЛЕЦ
Осъществени предпочитания
Денят е подходящ за пътувания, имащи отношение към професионалните ви и лични цели. Идеята за прекарване на уикенда извън дома е залегнала у мнозина от зодията. Някои ще имат доста неотложни ангажименти и дълго ще се колебаят да си подарят ли деня. Желанието за разнообразието ще надделее. Малка част от зодията, действително няма да изоставят задачите си.

БЛИЗНАЦИ
Напрежение и нерви
С последователни и целенасочени действия ще се наложите в сфера, която отдавна ви привлича. Мрачна и неуютна се оказва събота за голяма част от Близнаците. Причините явно са различни, но най-често може да се говори за допълнителни отговорности и ядове от любовно или финансово естество, както и за пречки при осъществяване на лични или делови ангажименти.

РАК
Избягвайте противоречията
Деловите ви контакти днес са свързани с голямо напрежение и значителни финансови постъпления. Преобладаващата част от Раците са доста решителни за реализацията си,  а тази нагласа в случая е достатъчното условие за активност, но едновременно с това за агресивност. Последната едва ли ще помогне на онези от зодията, които са делово ангажирани. Ще последват конфликти.

ЛЪВ
Благодатни възможности
Настроението ви днес е прекрасно, с което карате хората около вас да се чувстват отлично. Въпрос от делово естество ще предизвика нескрит интерес у мнозина от зодията. Вероятността да поемете в партньорство изпълнение на някаква работа никак не е малка. Реализацията е многообещаваща. Друга голяма група от Лъвовете ще имат доста делови задачи, които ще изпълните успешно.

ДЕВА
Нервни и напрегнати
Днес настроението ви ще се променя прекалено често и това може би ще смути ритъма ви на работа. Повишеното нервно напрежение, характерно за голяма част от Девите ще предизвика неудобства през този ден. Хубаво е да се овладеете и да не обръщате внимание на дребните неща, които ви дразнят и раждат агресивност. Освободете се от мрачните мисли и насочете вниманието си в деловата сфера.


ВЕЗНИ
Нова делова активност
Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. Огромна е вероятността представителите на Везни да се заемат с нов делови ангажимент. В тази връзка не е изключено да се наложи опресняване на знания или придобиване на нови, свързани с целите ви. Темата ще намери позитивно развитие за вас, ако се ангажирате самостоятелно с нея.

СКОРПИОН
Високо напрежение
Чувството за хумор и ентусиазмът ви днес са несравними. Приятно е да се работи с вас. Преобладаващата част от представителите на зодията са обезпокоени и твърде напрегнати поради високото ниво на преумора. Тенденцията за укрепване и възстановяване е налице и вече е действаща за мнозина. Към тази основна характеристика следва да се прибави ярката ви устойчивост.

СТРЕЛЕЦ
Печеливши възможности
Излъчвате психическа и духовна сила, което привлича към вас други, с подобна енергетика. Значителен шанс за парични печалби е валиден и за мнозина от представителите на Стрелец през този ден. Друга част от вас се сблъскват с пречки при разрешаването на някакъв проблем, който не е изключено да се превърнат в непреодолим. Не прибързвайте! Човек от обкръжението ви е в състояние да помогне.

КОЗИРОГ
Преодолейте негативното си настроение
Малко повече оптимизъм и вяра в бъдещето няма да ви се отрази зле през този доста напрегнат за мнозина от Козирозите ден. Преобладаващата част от родените в знака ще се ориентират към контакти и пътуване от делови тип. Избягвайте противоречията с вашите партньори или с хората, с които ще контактувате през този ден.

ВОДОЛЕЙ

Сблъсък с проблеми
Обкръжението ви е решаващо за успехите ви днес. Събота не е особено приятна за Водолеите. Голяма част от представителите на зодията ще се заемат с разрешаване на проблеми, възникнали в партньорството – деловото или интимното. Имате шанс да достигнете до положителна развръзка, но трябва да внимавате за евентуално разминаване с точността на мотивите си.

РИБИ
Раздразнени и потиснати
Осъзнавайки същината на препоръките към вас, ще работите, спазвайки ги и ще оставате доволни от постигнатото. Силно нервно напрежение е обхванало днес мнозина от Рибите, поради което съботата ще премине доста неприятно. За други се очертава пътуване, което ще се отрази твърде благоприятно на онези, които го предприемат за отдих и разнообразие. Пътуващите с делови цели ще влязат в остри спорове с партньорите си.