Женските имена, които са обречени на бедност и нищета


Понякога вярата в силата на името може да помогне на човек или обратното – да му попречи да постигне успех.

В следващите редове ще ви разкрием кои имена носят жените, които са обречени на бедност.

Милена

Това е красиво име със славянски произход. Превежда се „скъпа“.

 

Опитвайки се да е добра към всеки и за всеки, дамата, която носи името Милена, може да забрави за собствените си интереси. Не се страхувайте да защитите своята гледна точка.

Излезте от зоната си на комфорт и просто се научете да казвате „не“. Не забравяйте, че няма как един човек да се хареса на всеки и да е удобен на всеки.


Кирила

От древногръцки „Кира“ значи „любовница“. Това означава, че името има голям потенциал, но неудържимостта и упоритостта могат да изиграят лоша шега на тези представителки на нежния пол.

За да ограничите лошите черти на нрава си, трябва да се научите да сте по-меки в комуникацията си с хората. Понякога е много по-изгодно и се стига много по-далеч с блага приказка, отколкото със скандал.

Елвира

Дамите, които носят това име, имат желание всичко в този живот да е справедливо. Те лесно се измъкват от конфликти, но и още по-лесно ги създават. Способни са да стигнат до края, за да докажат, че са прави. Това им пречи да изградят стабилни и здраво дългосрочни отношения с колегите и шефовете си. Това от своя страна води до финансови затруднения.

Научете се да сте по-диалогични и да търсите компромиси. Добре би било да не работите затворени в офис зад бюро по цял ден, а да имате възможност да излизате сред природата.