Хороскоп за утре 30 март-РИБИ Чудесни възможности, СКОРПИОН Заслужен успех –


ОВЕН
Действайте честно
Събитията ще се разминават с очакванията ви. Вярната преценка на хора и обстоятелства ще е вашият верен помощник за качествена и точна ориентация в условията на деня. Шансът ви за материална реализация подчертава, че ще я осъществите в съвместни действия с други хора.

 

Действайте честно! Хитруващите ще загубят.

ТЕЛЕЦ
Укрепете стабилността си
Съвсем малко е нужно, за да наваксате с изоставането. Успешната реализация на вашите цели – не само за днес, а и за по-продължителен период зависи от стабилността ви. Ако последната липсва или не е достатъчно убедителна за интересуващите ви личности, се заемете незабавно със стабилизацията й. Ще се укрепите за осем седмици.

БЛИЗНАЦИ
Доста напрегнат ден
Контролирайте емоциите. Вторник ще бъде доста напрегнат за мнозина  от представителите на зодията. Тази констатация е валидна за силно усложнената делова ситуация, валидна за голяма част от родените в знака.Раздвижването около вас е значително. Предстоят промени, които за някои ще са доста мъчителни.

РАК
Действайте концентрирано
Не сравнявайте собствените си постижения с тези на околните. През този ден успешните характеристики за Раците са много. Те визират парични печалби, осъществяване на професионалните задължения, реализация на проекти, сключване на желано споразумение и пр. Трябва да е ясно обаче, че шансът ще заработи при ярко активните от зодията.

ЛЪВ
Много контакти и успех
Конкуренцията понякога ви изнервя, но днес ще ви мотивира. Вторник е твърде хубав. Това определение засяга дела и въпроси от личен порядък, както и предразположението ви към заобикалящите. За да си спестите евентуални неприятности през деня с колеги или с хора от обществото е по-разумно да не участвате в спорове.

ДЕВА
Значителна активност
Изпълнявайки задълженията с присъщата си прецизност ще сте особено чувствителни към пропуските на останалите участници в екипа. Изумителната активност, с която ще действат доста от Девите във вторник е показателна не само от гледна точка на удовлетворителни постижения, но е и мощно начало за промени. Започва период на пълно осъществяване на целите, което естествено налага и огромни усилия.


ВЕЗНИ
Лични проблеми
Комбинацията между наблюдателност и силна интуиция ще ви е изключително полезна. Вторник е неприятен за Везните. Очертават се разочарования в личен план и проблеми при реализиране на личните цели. В някои случаи даже ще е невъзможно постигането им. Различно стои деловият ви израз. И тук за някои ще възникнат неприятности, но за мнозинството деловата изява ще е успешна.

СКОРПИОН
Заслужен успех
С каквото и да се заемете, ще се справите „като по учебник“. Материален успех, реализация на лични цели и балансиран подход към новостите, които този ден ще разкрие на мнозина. Вторник може да се определи като един от значителните дни през март. Вие приключвате един житейски етап, който особено силно ви засяга в професионално отношение.

СТРЕЛЕЦ
Лични ангажименти
Енергетиката ви е стабилна и ще е подходящо да се заемете с дейности, свързани с движение и изискващи активен подход. Стрелците ще имат доста ангажименти през този ден. Преобладават личните, макар че и деловите не може да се пренебрегнат, но последните не изглеждат така наситени. Вероятно е пътуване, което ще осъществите във връзка с разрешаване на финансов въпрос или по причина любовен контакт.

КОЗИРОГ
Поддържайте хармония
Положителните преживявания ще са свързани или с приятни новини, или с допълнителни парични постъпления. Ситуациите, в които ще попаднат Козирозите през този ден са твърде противоречиви. Нападателният стил отдавна е красноречиво доказан у мнозина, но сега той едва ли ще ви ползва. По въпроси от кардинално естество предимството ви е безспорно, но в ситуациите от всекидневен тип ще ви вреди.

ВОДОЛЕЙ
Усещане за несигурност
Въображението ви е силно. Ориентирайте се към задачи, изискващи нестандартен подход. Този ден ще зарадва мнозина от Водолеите с хубави новини и приятелски контакти, но тези събития не са нещо изключително, което би могло да ви гарантира вътрешната сигурност. В момента се нуждаете точно от това. Ще се стабилизирате, но по-късно. Преминавате през етап на промени.

РИБИ
Чудесни възможности
Някой ще изрази благодарността и уважението си към вас с мил подарък или друг вълнуващ жест. Необходимостта от концентрация и неотстъпчивост за реализирането на намеренията при вас е основно изискване. Шансът ви е значителен, но липсата на настойчивост може да ви провали. Не само че не бива да се подавате на отпускане, но следва да мобилизирате и партньорите си.