Дъжд от пари за тези зодии през април


Има хора, които се трудят много здраво и въпреки това не могат да забогатеят. Има и такива, които се къпят в пари, без дори да си мръднат пръста.

 

Според астролозите всичко се дължи на зодиакалния знак, под който сме родени.

Специалистите са категорични, че 2020 година ще бъде изключително наситена със събития и богата на драматични промени във всички области на живота.

 

Повечето представители на Зодиака ще могат да подобрят финансовото си състояние и да се издигнат в обществото. 3 зодии обаче ще имат този шанс още през месец април. За тях парите ще потекат направо като реки през втория пролетен месец.

Ето ги и щастливците:

Рак

Раците няма да загубят работата си. Нещо повече – според звездите те ще увеличат значително паричните си запаси и ще станат много по-независими. Съществува вероятност тенденцията да трупат пари да се превърне в алчност.

 


Ракът е семеен знак. За него е много важно семейството да има солидна основа. Затова много представители на тази зодия ще започнат да трупат средства и да търсят допълнителни отдалечени доходи. И ще успеят да ги намерят. А приходите само ще се увеличават.

Дева

Девите обикновено нямат проблеми с парите, защото са много практични и рационални. Те мислят логично и са способни да предусещат добрите сделки.

През този месец ги очакват бизнес партньорства, които ще им позволят значително да подобрят материалното си състояние.  Ще могат да използват чара си за постигане на користни цели. И парите буквално ще се залепят за тях.

Скорпион

Гответе се за финансови постъпления! При това парите ще завалят напълно случайно.

 

Положението на звездите за вас е такова, че няма да е нужно да се притеснявате твърде много, за да печелите повече. През април дори няма да забележите, че всички останали около вас имат проблеми с финансите, защото при вас всичко ще е ОК.

В същото време ще изглеждате като откъснати от реалността – в стремежа си към богатство, комфорт и разкош, ще се проявят  непостоянството и странния ви вкус. /jenata.blitz.bg