Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп


Много черти на характера при хората, родени през един и същи месец, са еднакви. 

 

Вече ви разкрихме кои са зодиите, чиито портфейли ще се напълнят с пари през месец май. Споделихме ви и кои зодии ги чака голям късмет до края на април.

Именно заради това някои астролози и изследователи смятат, че месецът на раждане дава повече информация за всеки, дори от зодията му.

 

Родените през Януари имат много силен дух. Те търпят ударите на съдбата, показвайки силна воля. Могат да издържат дори на най-големите трудности и са способни да преминат през всяко препятствие.

През февруари се раждат истински романтици, които обаче са страшни егоисти. Те са наистина много очарователни, но действията им често са необмислени и създават проблеми.

В резултат на това не само те, но и хората около тях често са губещи.

 

През март месец се раждат хора с нежна душа. Буквално всяка не добре подбрана дума може да ги нарани. Те не прощават нито обиди, а още по-малко предателство.

Животът често ги удря по жесток начин и ги прекарва през болезнени изпитания, но след това те успяват да достигнат до впечатляващи висоти.

Април дава на хората много смелост. Те са твърди и в някои ситуации дори жестоки. Неминуемо стигат до поставената цел и са обречени да се издигат кариерно.
Самоувереността им е непоклатима, те имат високо мнение както за себе си, така и за работата си.

През май се раждат много упорити личности, които обаче се отличават с не кой знае колко бързо премисляне на нещата. Това обаче им позволява да избегнат прибързани грешки, защото обмислят сериозно всяко свое действие.


В резултат на всичко това могат да се похвалят с един спокоен и премерен живот.

 

През юни се раждат много харизматични и дейни хора. Те са интелектуални и обикновено се занимават с професия, свързана с комуникацията с много хора.
Те са открити и лесно печелят приятели, които винаги са готови да им помогнат и обратното.

Родените през юли имат много сложен характер и понякога са конфликтни. За тях свободата е много важна. Тези хора мразят ограниченията.

Независимостта им им пречи да градят сериозни и силни връзки. Те се опитват да сложат хората около себе си в рамки. Те са егоисти и не са готови да жертват почти нищо в името на другите.

Докато са млади, хората родени през Август, са много доверчиви и открити. С възрастта се открояват като лидери. Те обаче запазват част от невинността си за цял живот.

 

През септември се раждат хора, които се целят високо и са кариеристи. Повечето успяват да развият собствен бизнес и често печелят голямо количество пари.
Тяхното мнение е важно за околните и всички им се доверяват.

През октомври се раждат креативни личности, които обаче са много несигурни в себе си. Те често изискват от другите да доказват чувствата си към тях.
Често им се случват хубави неща, а това ги прави щастливи по-често.

През ноември се раждат много мистериозни личности. Жените са домошарки, а мъжете са силни личности. Те привличат околните с мощна харизма, а силата на чара им ги прави наистина опасни.

 

През декември се раждат силни и смели хора. Те са добронамерени и се отличават със своето трезво мислене.

Много са мъдри и това нещо сякаш букавлно хипнотизира околните. /jenata.blitz.bg