Хороскоп за утре 23 март-СТРЕЛЕЦ Реализация на задачи, ВЕЗНИ Съвършено справяне –


ОВЕН
Напрегната ситуация
Можете да си отдъхнете облекчено. Финансовите постъпления, които отдавна чакате днес ще дойдат.

 

Доста нервен ден, подчертаващ невъзможността на Овните да осъществят целите, които са фиксирали според предварително изготвения план. Доброто решение за момента е да насочите вниманието си към обществените среди, откъдето може се яви подкрепа чрез приятели и познати.

ТЕЛЕЦ
Пред промени
Всичко, с което се заемете днес ще завърши добре. В стремежа си за осъществяване на намеренията, Телците ще се сблъскат нечия мощно съпротива, характеризираща се със злодейство и коварни действия. Ще надделеете над противника си, но сега не е време да обръщате повече внимание на въпросния факт. Започват важни промени.

БЛИЗНАЦИ
Висока нервност
С добри обноски и повече усмивки ще спечелите на своя страна онези, в чиято предубеденост сте се препъвали. Доста нервен и гневен ден, през който Близнаците са длъжни да овладеят състоянието си, преди да са влезли в остър конфликт с някой от заобикалящите ги.  Не успеете ли да се стабилизирате, следващите часове от деня ще преминат в условията на ярка нервност, тежко и неприятно.

РАК
Не влизайте в конфликти
Засиленото ви присъствие там, където считате за важно ще ви донесе повече от очакваното. За представителите на Рак е задължително да владеят нервността си и да не влизат в конфликти. Особено важно е да не хитрувате, за да достигнете до предимство за постижения в материалната сфера. Получи ли така, несъмнено ще последва остър скандал с вашите конкуренти.

ЛЪВ
Противоречията са противопоказни
Бъдете делови и се съсредоточете върху важните задачи. И вашият вторник ще е утежнен поради остри противоречия с противници и конкуренти, които в някои случаи щи достигнат до тежка физическа саморазправа. Ще е добре ако си спестите крайности от подобен порядък, защото е повече от сигурно, че ще  последва пълен провал.

ДЕВА
Към промени
Повечето от вас днес ще предпочетат да оставят задълженията си настрана и да се отдадат на приятни занимания. Безспорен факт е, че представителите на Дева плътно са се доближили до началото на етап за промени, които ще се твърде положителни, и щи осъществвят до края на месец април. Успешно ще се освободите от стари и доста неприятни ситуации, свързани с деловите кръгове.


ВЕЗНИ
Съвършено справяне
Отдадени на преките си ангажименти ще работите, без да си давате сметка, че силите ви се нуждаят от обновление. Въпреки мощните вражески атаки, представителите на Везни се справят съвършено с личните и деловите си задачи, като действат особено успешно чрез партньори. По подобие на Лъвовете, и вие сте изправени пред промени. Въпросният етап ще започне най-късно до три седмици.

СКОРПИОН
Напрежение
Има индикации, говорещи ви за правилността на онова, с което предвиждате да се занимавате днес, Вторник ще е напрегнат и труден за Скорпионите, действащи последователно и според принципите на стратегията си. Деловите ви противници или конкуренти, ще намерят начин да попречат на реализацията ви и да разстроят работата ви. С проблеми се сблъсквате и в обществото.

СТРЕЛЕЦ
Реализация на задачи
Нечие присъствие ще ви вълнува и привлича неудържимо, изпълвайки ви с трепети и очаквания. За преобладаващата част от Стрелците вторник е благоприятен за реализацията на всекидневните делови задачи. Проблеми ще възникнат за онези от зодията, при които е възникнало неразбирателство с началник. От друга страна обаче, денят е мощно начало за благодатни промени.

КОЗИРОГ
Слаб ден
Ще договаряте финансирането на предстоящ проект и в сътрудничество с влиятелни хора ще реализирате намеренията си. Мнозина от представителите на Козирог ще са силно амбицирани за реализацията но деловите и личните си цели, но вторник се оказва напрегнат, неудобен и изпълнен с много ядове. Затрудненията  едва ли идват само отвън. Не сте достатъчно концентрирани и допускате грешки.

ВОДОЛЕЙ
Много напрегнат ден
Ще ви занимават финансови проблеми и свързаните с тях последствия. Ситуацията при Водолеите е доста напрегната и мнозина от зодията не са в състояние да се владеят. Сега е необходимо да действате бързо за да изпреварите негативните събития. За момента шансът ви за разгръщане в деловата сфера е чрез работа в съдружие или в партньорство.

РИБИ
Нервен, но успешен ден
Проявете разбиране към онези, които заслужават това и бъдете безкомпромисни към беззаконието и слабата администрация. И за представителите на Риби вторник ще е доста напрегнат. Действайте много внимателно! Съдбовните влияния при вас са смесени, но определено може да се твърди, че силата на положителните е по-голяма. Всички устремили се към реализацията на дадена лично или делова цел ще успеят.