Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде успешен ден. Рак, Скорпион или Риби приемете грешките си –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде успешен ден, в който вероятно ще преживеете важно събитие за бъдещето си. Ще има кого да зарадвате с вашите чудесни хрумвания.

 

Здравословно ще бъдете нестабилни, затова избягвайте физически натоварвания, консумиране на нездравословна храна или алкохол. В личен план ви очакват повече емоции. Ако сте родени под знака на Овен, в понеделник ви предстои да вземете едно трудно, но необходимо решение, което трябва да приемете и да следвате последователно. За родените под знака на Лъв денят носи кратко или по-дълго пътуване свързано с мъж над 35 годишна възраст или имащо някакво отношение към други хора. Родените под знака на Стрелец ще трябва да вложат повече търпение при общуването си с хора, които имат противоположен на вас характер или виждане за живота. Някои от основните затруднения днес ще бъдат свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник мнозина от вас ще пътуват или ще имате различни контакти с хора отблизо и далеч. Възможни са краткотрайни неприятности по време на пътуване свързани с транспорт, който ще използвате. Днес ще сте склонни да се завръщате към различни спомени от миналото си. Това ще бъде ден, който може да запомните с неочаквана среща или гости в дома ви. Неделя ще бъде благоприятен ден за разговори и вземане на важни решения, които имат значение за семейството, за брака ви и за близките ви хора. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще сте склонни да се тревожите за малки неща, бързо да се паникьосвате или да проявите един необясним страх за неща, които преди време не са били проблем за вас. Днес ще бъде добре да общувате или да споделяте личните си преживявания с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. За Дева денят носи вероятност от здравословно неразположение или попадане в деликатна ситуация, в която ще се почувствате притиснати, засрамени или обидени. За Козирог денят носи общуване или новина свързана с момиче или с млада жена.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще използвате свободното си време за важни разговори с хора, с които имате общи ангажименти. Стари приятели или познати от детството ви могат да внесат емоции в ежедневието ви. Днес търсете смислени решения и реакции на неприятности, които имате с хора, които имат буен темперамент или избухлив характер. Родените под знака на Близнаци днес ще трябва да приемат една неприятна новина свързана с дете или с млад човек от семейството или от кръга ви приятели, познати. Родените под знака на Везни може да отсъстват днес от дома си поради ангажимент или среща на друго място. За Водолей денят носи реализиране на планове, които ще имате за този ден, както и възможност за попълване на личния бюджет с малък доход или печалба.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се опитайте да поставите на везните добрите и лошите си дела и постъпки през отминаващата седмица. Осмислете действията си, приемете грешките си, благодарете на себе си за смелостта да направите едно добро. Бъдете честни и откровени със самите себе си. Неделя като силно духовен ден носи различни изпитания за всеки един от вас, с цел да провери има ли напредък във вашето израстване като личности, или не. Това означава, че от вас ще се изиска мъдрост и разбиране към всяко едно неприятно събитие през днешния ден. Родените под знака на Рак днес ще имат сложен ден, тъй като ще разберат за събития от близкото минало, които са причинили някаква загуба или забавяне на важни за вас дела. Може да достигнат до вас различни клюки или негативни коментари, които касаят вас или ваш близък човек. За Скорпион денят носи опасност от конфликт на работното място или с представител на някаква институция, компания или фирма. Представителите на знака Риби днес могат да имат общуване, важни разговори, решения или срещи с приятели, близки на вашето семейство.