Хороскоп за утре, 21 март: БЛИЗНАЦИ Честността е гаранция за успех! РАК Наложително е да сте много активни! ДЕВА Успешна реализация! –


ОВЕН
Нервността е голяма пречка
Очаква ви прекрасен ден. Захващате се с неща, които имате намерение да свършите и наистина не пестите усилия в това отношение.

Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. За възможностите ви може да се дадат много добри характеристики от гледна точка на перспективно развитие, но днес преобладаващата част от Овните, за твърде емоционални, гневни и свадливи.

ТЕЛЕЦ
Ярка нервност
Изпълнена със знаменателни събития работна седмица. През днешния не лек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Подобно на Овните и вашата неделя ще бъде много нервна. В много случаи причина за гнева ви ще е дочут или предаден ви разговор, изпълнен със сплетни и клюки по ваш адрес. За удовлетворителна делова реализация условията са подходящи.

БЛИЗНАЦИ
Честността е гаранция за успех
Днес сте в стихията си и с държанието си ще очаровате всички. Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете в къщи. Ситуацията при Близнаците е по-благоприятна и разкрива хубав шанс за сполука при положение че реализирате целите си по честен път. Решите ли да действате хитро и нечестно, ще се сблъскате със съответната реакция на един или повече противници, а ситуацията се измества в друга плоскост.

РАК
Наложително е да сте много активни
Ще работите за подобряване на информираността си по въпроси, които пряко ви интересуват. Въздържанието, скромността и излишната показност днес ще запазят устойчиви психиката и настроението ви. За Раците неделя е и нервна и сполучлива. Преценете ситуацията на място и действайте така, че да не си създавате проблеми. За кавги забравете! В момента е много важно да действате с голяма активност. Деловата ситуация при вас е лишена от стабилност.

ЛЪВ
Необходимост от промяна
Ще спечелите нечие доверие с подкрепата и застъпничеството си пред някого. Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си.  Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност. Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима.

ДЕВА
Успешна реализация
Предстои ви вълнуващ ден. Заемате се с различни задачи, но успявате да доведете всичко до успешен край. Днес ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. По различни причини неделя ще е напрегната за Девите. Едни от зодията са притиснати от здравословно неразположение. Други са притеснени за успешната реализация на целта, към която са се насочили, а трета част са от вас са изключително нервни.


ВЕЗНИ
Слаб шанс
Ще се стремите неотклонно да спазвате предварителните си планове. Това често ще се оказва трудно осъществимо. Неблагоприятната енергетика и лошото стечение на обстоятелствата могат да провалят плановете на много от вас днес. През този ден за повечето Везни се очертават проблеми във взаимоотношенията с партньори или в обществените среди. Най-често става въпрос просто за липса на шанс.

СКОРПИОН
Избягвайте кавгите
Предстои ви взимането на важни професионални решения, свързани с бъдещето на дейността ви. Днес е важно да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и чуждите мисли. Неделя не е лоша за Скорпионите в личен план, защото ви носи късмет, който може да не се изрази под формата на придобивки, но ще ви предпази от загуби. По-внимателни следва да сте в службата и в деловата си реализация.

СТРЕЛЕЦ
Пазете от коварство
В добро настроение и с желание за изяви ще започнете седмицата. Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Денят не предоставя много добри условия за разгръщане на вашите възможности, но ако се насочите ентусиазирано към делата си, няма да се разминете със сполуката. Пазете се от коварни предложения,

КОЗИРОГ
Добра делова реализация
Предстои ви сериозен конфликт, който може да избегнете. Въздържанието от нови и рисковани начинания ще ви предпази от проблеми и разочарования днес. Характерна с множество положителни дадености, неделя ще е благодатна за вашата делова реализация, но няма да липсват и нерви, засягащи най-често реализацията на бизнесмените. Разполагате със силен късмет за делова сполука. Вкъщи бъдете внимателни очертават се неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Успешен, печеливш ден
Добра новина ще ви даде надежда. Постоянството, с което работите ви се отплаща с нарастващи доходи. Денят е неблагоприятен за дръзки и смели начинания, за това контролирайте желанията и поведението си. Благоприятен ден за осъществяване на намисленото в извън работното ви време. В личните си ангажименти ще действате много успешно, което в едни случаи ще се изрази под формата на парични печалби, а други Водолеи ще имат шанса да се ангажират с допълнителни лични задачи.

РИБИ
Избягвайте финансовите спекулации
Бъдете повече реалисти и не залитайте по безпочвени хипотези. Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Благоприятен ден за реализация на цели чрез администрации. Лични успехи също не липсват, но по отношение на финансовата сполука не може да се каже нещо обнадеждаващо. Много важно е да не се захващате със спекулации в тази сфера,защото наистина може да настъпи голяма беля.